Om Blow Hairdressing

MODERNE SALONG MED HØY FAGLIG KOMPENTANSE MIDT I TRONDHEIM SENTRUM. VI ER EKSTREMT OPPTATT AV GOD SERVICE. OG VI VIL AT HVER ENKELT KUNDE SKAL FÅ EN TILRETTELAGT FRISYRE ETTER PERSONLIGHET, UTSEENDE OG HELHET. SALONGEN LIGGER I 2.ETG, OG MED FLERE SMÅ AVDELINGER – SLIPPER DU Å FØLE AT DU SITTER PÅ UTSTILLING. VI BYR PÅ GOD ATMOSFÆRE OG BEHAGELIG MUSIKK, SLIK AT DU SKAL KUNNE NYTE DITT FRISØRBESØK PÅ BEST MULIG MÅTE

Blow Hairdressing, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

BLOW AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

23.12.2005

Org.nr:

989397516

Aksjekapital

100000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

96.020 Frisering og annen skjønnhetspleie

Lederstillinger/Administrasjon

Trine Merete Eidem

Daglig leder

Kenneth Solbakken

Styrets leder

reviews aboutName

M

Miss Sophie

for 9 måneder siden

Dette var en opplevelse! Må være Trondheims beste frisørsalong. Hvis du ønsker kvalitet og en fantastisk opplevelse, samt en flott frisyre så anbefaler jeg Blow Frisør på det aller sterkeste. Prøv dem, du kommer ikke til å angre :D

linda

moreThanAYearAgo

En liten oase i en jungel av salonger. Føler meg tatt godt vare på.

linda

moreThanAYearAgo

Veldig positiv over Blow frisør som ligger i gå gata i Trondheim. Hadde ikke hørt noe om de fra før,så ble veldig fornøyd etter ett besøk der. Bare så synd at salongen ligger langt unna min bo kommune. Men skal prøve å komme tilbake hit i løpet av året.

linda

moreThanAYearAgo

Veldig fornøyd etter ett besøk hos Blow.Bra service,og dyktig frisør.Annbefales

linda

moreThanAYearAgo

Knall fornøyd etter ett besøk hos Blow.Fineste salongen og norges beste og kjekkeste Frisør.

linda

moreThanAYearAgo

Topp service,og topp salong. Liker den behagelige atmosfæren og ikke minst trivelige ansatte.Og blir alltid fornøyd med resultatet,selv om jeg bytter frisører på Blow.

Misfornøyd kunde!

moreThanAYearAgo

Har vært der, og etter min mening mener jeg at en salong som ligger så høyt i prisnivå iallefall bør kunne holde det rent! Såpass må man kunne forvente! Spesielt siden det sitter ansatte å slapper av i underetasjen, som heller kunne brukt tiden sin på å vaske!

linda

moreThanAYearAgo

Knall salong med super service og topp frisører. Super fornøyd.

Lindis

moreThanAYearAgo

Vil bare legge igjen en kommentar om min opplevelse av Blow Frisør. PROFFE

Ole martin

moreThanAYearAgo

Knall salong med flinke frisører.

Liv marit

moreThanAYearAgo

Takker Blow og den frisøren som gjorde dagen min fulkommen.Selv om jeg ikke bor i Trondheim,vil jeg prøve å benytte meg av denne salongen...

Petter

moreThanAYearAgo

Fikk høre om denne salongen via noe som har vært der. Og det var ikke ubegrunnet.Utrolig god mottakelse og faglig nivå....:)

Anonym

moreThanAYearAgo

Beste frisøren jeg har vært til!

cec

moreThanAYearAgo

her blir man tatt vare på fra man kommer inn døren! Klærne blir hengt opp, kaffen serveres, bladene ligger klare, massasjen er alltid like behageliog i gode stoler med avslappende massasje – OG kvaliteten på klipp og farge aldeles perfekt! Jeg er alltid like blid og fornøyd når jeg går herfra :-) Anbefales!

linda

moreThanAYearAgo

Føler meg som ett nytt menneske etter å ha vært på besøk der.Utrolig høyt service og faglignivå….. kommer til å være en kunde for livet…annbefales

GG

moreThanAYearAgo

Ønsker du å anlegge tidsriktig frisyre i moderne lokaler hvor hvor det tilbys massasjestol ved vasking av hår og kaffedrikker mens man venter, er Blow Hairdressing verdt et besøk! Jeg har prøvd andre frisører i byen, men havner alltid tilbake hos Blow…

linda

moreThanAYearAgo

Ble veldig fornøyd etter ett besøk på Blow.Var til en mann som kunne sakene sine.Fikk flere forslag i hva som kledde min uteende og personlighet.

linda

moreThanAYearAgo

Fantastiske Kenneth.Digger deg som person og den måten du jobber på,

linda

moreThanAYearAgo

Super salong med knall dyktige frisører. Fikk anbefalt salongen,og vil fortsette å benytte den.

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Jeg kjørte til Trondheim i ens ærend for en hårklipp hos en av byens "beste" frisører. Full av forventning innså jeg etter 1 times venting uten så mye som et kikk i min retning, at det ikke ble noe av helgens høydepunkt!! Frisøren kom til slutt bort og beklaget seg over at han ikke kom til å bli ferdig med nåværende kunde på minst 30 min til...altså etter stengetid!! Jeg ringte førstkommende mandag og klaget til daglig leder, som beklaget hendelsen og ønsket meg velkommen tilbake! Ingen kompensasjon eller nevnverdig medfølelse for tapt tid, forventninger og kveldens fest uten fikset hår. Kommer IKKE tilbake!

responseFromCompany

Dette beklager vi på det sterkeste! Jeg som daglig leder har ikke snakket med noen kunder om en slik hendelse. Ta gjerne kontakt med oss, slik at vi kan finne ut av når dette skjedde og gi deg en kompensasjon for denne kjedelige hendelsen. Dette vil også gi oss muligheten til å forbedre oss.
Mvh. Silje Jonassen, daglig leder Blow Frisør.

linda

moreThanAYearAgo

Veldig fornøyd etter å ha avlagt ett besøk på Blow.

elle87

moreThanAYearAgo

Etter tre år som kunde hos blow har jeg nå byttet frisør. siste besøk måtte jeg betale like mye til en junior frisør som jeg for noen mnd. Siden betalte til senior frisør. Hvordan kan en som har vært litt over ett år i faget sammenlignes men en som har mange års erfaring. har også prøvd "kjendis" frisøren hos blow og han brukte totalt 20 min. På å klippe meg. Først kammet han ut stylingen for så å klippe meg full fart. salongen er skitten og lærlingene er ikke så flinke som de en gang var.

Steffen Skjelstad

moreThanAYearAgo

Meget god service og meget dyktige frisører, enkelt og greit.
jeg kommer tilbake hit.

Svanhild

moreThanAYearAgo

Jeg er ikke fornøyd! Hun klipte ikke noe i nærheten av det hun beskrev for meg, jeg er lei meg, og har time til annen frisør i morra.

Lillian

moreThanAYearAgo

Tok motet til meg å besøkte frisør for første gang på 2 år. Ettersom det er lenge siden,og at jeg både var nervøs og lysten på å ha forandring,dro jeg til Blow Frisør i Nordregt.Hørt mye bra om denne salongen. Etter 2 timer,dukket en ny og mye sprekere dame i speilet. Fantastisk fornøyd.

Astrid

moreThanAYearAgo

En opplevelse av en salong.Servicen var super, likså den mannen som fikk håret mitt til å se fantastisk ut. Verdt hver krone,når man føler seg 20 år yngre...

Wenche

moreThanAYearAgo

Var ute etter noe nytt og spennende,men samtidig aom jeg følte meg trygg. Hadde hørt rykter om Blow Frisør var en slik salong...
For å si det slik så var jeg trygg med samme jeg satte foten innenfor døren der.Utrolig god service,og flott lokalet.Fikk god rådgivning,og ente opp med å bli heilt ny...Fantastisk fornøyd...Anbefales

Tusen takk Blow Frisør

Trude

moreThanAYearAgo

Har prøvd mange frisører i Trondheim tidligere, men aldri møtt noen som er så proffe. Prisen er slik den ofte er hos kjæmpegode frisører. Føler meg alltid trygg hos Blow! Evig kunde!

Ingunn

moreThanAYearAgo

Jo da enkelte frisører der er flinke, andre helt greie. Det ytes god service, men prisen er alt for høy. Det finnes andre frisører i Trondheim som også er flink til en langt rimeligere penge!

Roger

moreThanAYearAgo

Jeg kommer alltid igjen til mitt favorittstudio i Trondheim by. Vennlig betjening og frisører som er blant de beste i landet. De tar vare på deg fra du kommer gjennom døren til man er gått. Alltid perfekt temperatur på vannet til vasken, og på kaffen. Å få lov til å klippe seg på Blow er som et varmt teppe rundt kroppen en kald vinterkveld.
Opplevelsen er vanskelig å toppe, da de holder en meget høy og jevnt god standard.

Jente 18

moreThanAYearAgo

Denne plassen har veldig blandet kvalitet blandt frsørene. Første gang jeg var her ble jeg klempeførnøyd med resultatet (da ble jeg klippet av en gutt, vet ikke navnet). Men den andre gangen jeg gikk dit ble jeg klippet a en jente, og hun ødela håret mitt fulstendig. Gråt med selv i søvn flere netter på rad etter det. Jeg var veldig presis med å beskrie hvordan jeg ville ha det og ba spesifikt om at hun ikke skulle ta for mye (hun tok ca 15 cm i lengden). Vet hun ikke var lærling for jeg måtte betale full pris for det hele.