Om Bo Mathisen Photofilmproduction

Bo Mathisen leverer det meste innen foto og film som er lønnsomt for firmaer mm- i høy kvalitet til gunstige priser. Hans fotografiske blikk har gjort ham til en av landets mest premierte fotografer. Bred erfaring innen videoproduksjon og spesielle teknikker kommer også små og store kunder tilgode. Bos drone-lisens i høyeste klasse (Spesifikk), muliggjør opptak som ikke er tillatt for de fleste andre drone-piloter.

BO MATHISEN ble gjennom flere år som fast fotograf i VG en av landets mest premierte fotografer. Han har også bred erfaring fra magasiner og kommersiell fotografi. Han har filmet og del-regisert Gullrute-nominert TV dokumentar og står bak en rekke film-produksjoner for norsk næringsliv.

Bo Mathisen var tidlig ute med å få pilot-lisens til profesjonell droneflyging i Norge, og har også brukt mye tid på andre teknikker, slik som avanserte timelapser mm. Han har hatt flere fotoutstillinger, bla 2 utstillinger på Rådhusplassen i Oslo, og han er en av tre nordmenn som har hatt egen utstilling på Fotomässan i Gøteborg. Han har utgitt boken Mayday med egne dokomentarfotografier fra nær 20 land. Boken fikk svært positive omtaler og ble tildelt Sølv i Årets Vakreste Bok.

PRISER

Bo Mathisen har blitt tildelt 20 priser i den prestisjetunge konkurransen Årets Bilde, inkludert selve hovedprisen Årets Bilde. Han har vunnet 4 priser i Fuji Award, inkludert Award of Merit. Han har blitt tildelt 2 priser i kategori Best Bilde i Kommunikasjons-prisen. TV-dokumentaren Tung, som Bo Mathisen del-regiserte og filmet, ble nominert i klassen Best Dokumentar i Gullruten. Hans bok Mayday ble tildelt Sølv i Årets Vakreste Bok.

Bo Mathisen Photofilmproductions valgte linker

Eier du bedriften?

Logg in
  • Bo Mathisen Photofilmproduction Filmproduksjon, Oslo - 1
  • Bo Mathisen Photofilmproduction Filmproduksjon, Oslo - 2
  • Bo Mathisen Photofilmproduction Filmproduksjon, Oslo - 3
  • Bo Mathisen Photofilmproduction Filmproduksjon, Oslo - 4
  • Bo Mathisen Photofilmproduction Filmproduksjon, Oslo - 5
  • Bo Mathisen Photofilmproduction Filmproduksjon, Oslo - 6
  • Bo Mathisen Photofilmproduction Filmproduksjon, Oslo - 7
  • Bo Mathisen Photofilmproduction Filmproduksjon, Oslo - 8

Bo Mathisen Photofilmproduction, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

BO MATHISEN

Selskapsform:

Enkeltpersonforetak

Stiftelsesdato

-

Org.nr:

981597362

Aksjekapital

0

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

74.200 Fotografvirksomhet

Lederstillinger/Administrasjon

Innehaver

Bo Mathisen

Økonomisk informasjon

Omsetning

-

Fortjenestemargin

-

Antall ansatte

-