Om firma

Vi er et ingeniørfirma som driver med taksering og tilstandsvurdering av fast eiendom. Vi leverer takster og boligsalgsrapporter til privatmarkedet ved boligsalg og til nærings og offentlig virksomhet ved salg av...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
957 51 ...
Adresse

Grønnegata 28

9008 Tromsø

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Om oss

Vi er et ingeniørfirma som driver med taksering og tilstandsvurdering av fast eiendom. Vi leverer takster og boligsalgsrapporter til privatmarkedet ved boligsalg og til nærings og offentlig virksomhet ved salg av næringseiendommer.

Hovedmengden av våre utførte oppdrag har alltid vært verditakster og boligsalgsrapporter. Vi er i dag tre takstingeniører som utfører befaringer og samlet utførte vi rundt 1600 verditakster og boligsalgsrapporter i 2014. Vi har drevet med taksering siden 1997 og har opparbeidet en solid kunnskap om markedet vi opererer i. Kundene er privatpersoner, eiendomsmeglere, banker, eiendomsutviklere, utbyggere, næringsdrivende og offentlig virksomhet.

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Bohavet AS

Omsetning

4 469 tkr

Fortjenestemargin

21.60 %

Antall ansatte

5

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Bohavet AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

BOHAVET AS

Org.nr:

999576745

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

71.121 Byggeteknisk konsulentvirksomhet

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

12.12.2012

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

95751570

9575 1570

957 51 570

95 75 15 70