Om Brandsforbrands AS

Brandsforbrands jobber med merkevareutvikling og har lang erfaring med å drive prosesser for å utvikle og kommersialisere ulike forretningsområder. Dette gjør vi gjennom konsulentvirksomhet både på strategisk og operativt nivå.

Gun-Hege Øiseth har lang erfaring fra innkjøp og sortimentsutvikling i selskaper som Cubus, Bik Bok og VIC. Her har hun jobbet som blant annet Business Developer, Innkjøpssjef og Kjededirektør og kjenner godt de ulike avdelinger i typiske Retail-selskap.

Hun har god forståelse for dynamikken mellom innkjøpsavdeling, logistikk, marked og drift. Med lang erfaring fra innkjøp, produksjon og utvikling av varemerker har hun jobbet med markeder som Kina, Bangladesh, Tyrkia og Tsjekkia.

Brandsforbrands ble etablert i 2019 og har etter hvert blitt et selskap med rådgivning og operativ gjennomføring innen ulike bransjer og kategorier.

Ofte kan barrieren for å gå inn på nye varegrupper eller bransjer være mangel på ressurser eller kompetanse i eget selskap. Da kan bruk av ekstern ressurs fra en konsulent være løsningen.

Brandsforbrands AS' valgte linker

Eier du bedriften?

Logg in
  • Brandsforbrands AS Bedriftsutvikling, Bedriftsrådgivning, Oslo - 1
  • Brandsforbrands AS Bedriftsutvikling, Bedriftsrådgivning, Oslo - 2
  • Brandsforbrands AS Bedriftsutvikling, Bedriftsrådgivning, Oslo - 3
  • Brandsforbrands AS Bedriftsutvikling, Bedriftsrådgivning, Oslo - 4