Om Brumunddal Regnskap AS

Velkommen til et veletablert regnskapskontor med lange tradisjoner. Vi er sentralt beliggende i M-huset i Brumunddal. Vårt firma har 11 ansatte med lang og god erfaring. Av disse er 6 statsautoriserte regnskapsførere. Vi tilbyr tjenester innen regnskap, remittering, elektronisk mottak av bilag, fakturering, lønn, årsoppgjør, selvangivelse, økonomisk rådgivning, firmaetablering og andre tjenester som naturlig hører hjemme hos et regnskapskontor.

Bokføring

Det stilles strenge krav til bokføring for en bedrift av Skattemyndighetene – uansett størrelse på virksomheten. Regnskapet og bokføringen er grunnlaget som viser den økonomiske statusen for bedriften. Da dette kan være vanskelig å holde seg oppdatert på, er det mange som velger å engasjerer en statsautorisert regnskapsfører. Brumunddal Regnskap har god og oppdatert kompetanse på dette området.

Remittering

Remittering betyr å betale fakturaer og regninger fra et regnskapssystem, der en liste med fakturaer blir eksportert til et venteregister i banken. Kort forklart handler det om å spare tid og penger på å automatisere og forenkle betalinger og postering i forbindelse med faktura.

Fakturering

Vårt system er klart for utsending av elektronisk faktura til stat, kommune og andre som krever det. Ønsker dere å registre og sende ut faktura selv så ta kontakt med oss før dere eventuelt kjøper et fakturaprogram. Vi kan i de fleste tilfellene anbefale å bruke Visma Webfaktura som bestilles via oss, da denne er direkte integrert i vårt økonomisystem. Vi gir gjerne en demo av Visma Webfaktura. Tripletex anbefales der hvor dere ønsker å gjøre mer av jobben med regnskap selv.

Rådgivning

Våre ansatte møter din virksomhet med et genuint ønske om at dere skal lykkes og oppnå økt effektivitet. Sammen kan vi utarbeide en plan hvor vi utfyller virksomhetens målsetninger og behov, både på kort og lang sikt. Våre kunder får en fast kontaktperson som raskt vil svare på henvendelser, som da er med på å skape et godt samarbeid og sterke resultater basert på tett kontakt og god oppfølgning.

Brumunddal Regnskap AS' valgte linker

Eier du bedriften?

Logg in
  • Brumunddal Regnskap AS Regnskap, Ringsaker - 1

Brumunddal Regnskap AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

BRUMUNDDAL REGNSKAP AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

30.04.1998

Org.nr:

979881401

Aksjekapital

100000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

69.201 Regnskap og bokføring

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Jørn Wiik

Styrets leder

Frode Haugli

Styremedlem

Jørn Wiik

Økonomisk informasjon

Omsetning

12 384 tkr

Fortjenestemargin

35,3 %

Antall ansatte

12

Kategorier

Nøkkelord

regnskapsbyråregnskapsførerregnskapsbyråerprosjektregnskaplønnsarbeidbokføringstjenesteøkonomirådgivningregnskapsavdelingerregnskapskontorerregnskapsarbeidmomsavregningselvangivelseregnskapsvikarøkonomisystemautorisert regnskapsbyrålønnskonsulenterlønnsregnskapligningspapirerregnskapsfirmaeraksjeselskapreiseregninglønnskjøringerrådgivningøkonomisystemerbokføringfirmaregistreringlønningsregnskapregnskapstjenesterforretningsregnskapfaktureringsarbeidregnskapsløsningerregnskapskonsulentlønnsføringrådgivingbedriftsregnskapøkonomibistandøkonomisjefregnskapsmedarbeiderregnskapsførereregnskapsførselregnskapsførerselskapregnskapsanalyseregnskapsavdelingpurringregnskapsservicerekneskapskontorregnskapsavslutninglikningspapirerregnskapsrapporterskattespørsmålregnskapsprogramlønnsberegningregnskapførerrapporteringårsoppgjørlønnsinnberetningregnskaptjenesterøkonomitjenesterlønningsarbeidforretningsførselregnskapsfirmabedriftsetableringøkonomiregnskapsførerselskaperøkonomiservicescanning av bilagskatterådgiviningbokførerlønnsavregningarbeidsgiveravgiftfaktureringbokføringstjenesterøkonomistyringøkonomisk rådgivningregnskapskjederregnskapsregistreringlønnskjøringregnskapsrådgivningregnskapskonsulenterregnskapregnskapsbistandbilagsregistreringregnskapsoversiktregnskapskontorregnskapsprogrammerregnskapsformregnskapsføringskattregnskapsrapporteringfirmaetableringmvaregnskapsoppdragfakturaregnskapsførerfirmaerregnskapsførerkontorerårsregnskapregnskapshjelplønnfirmaregnskapregnskapsførerfirmamomsremittering

Mulige nummerkombinasjoner

623479606234 7960623 47 96062 34 79 60