Om firma

Velkommen til et veletablert regnskapskontor med lange tradisjoner. Vi er sentralt beliggende i M-huset i Brumunddal. Vårt firma har 11 ansatte med lang og god erfaring. Av disse er 6 autoriserte regnskapsførere. Vi tilbyr...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
62 34 79...
Adresse

Brugata 3

2380 Brumunddal

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image

Om oss

Velkommen til et veletablert regnskapskontor med lange tradisjoner. Vi er sentralt beliggende i M-huset i Brumunddal. Vårt firma har 11 ansatte med lang og god erfaring. Av disse er 6 autoriserte regnskapsførere. Vi tilbyr tjenester innen regnskap, remittering, elektronisk mottak av bilag, fakturering, lønn, årsoppgjør, selvangivelse, økonomisk rådgivning, firmaetablering og andre tjenester som naturlig hører hjemme hos et regnskapskontor.

Bokføring

Det stilles strenge krav til bokføring for en bedrift av Skattemyndighetene – uansett størrelse på virksomheten. Regnskapet og bokføringen er grunnlaget som viser den økonomiske statusen for bedriften. Da dette kan være vanskelig å holde seg oppdatert på, er det mange som velger å engasjerer en autorisert regnskapsfører. Brumunddal Regnskap har god og oppdatert kompetanse på dette området.

Remittering

Remittering betyr å betale fakturaer og regninger fra et regnskapssystem, der en liste med fakturaer blir eksportert til et venteregister i banken. Kort forklart handler det om å spare tid og penger på å automatisere og forenkle betalinger og postering i forbindelse med faktura.

Fakturering

Vårt system er klart for utsending av elektronisk faktura til stat, kommune og andre som krever det. Ønsker dere å registre og sende ut faktura selv så ta kontakt med oss før dere eventuelt kjøper et fakturaprogram. Vi kan i de fleste tilfellene anbefale å bruke Visma Webfaktura som bestilles via oss, da denne er direkte integrert i vårt økonomisystem. Vi gir gjerne en demo av Visma Webfaktura. Tripletex anbefales der hvor dere ønsker å gjøre mer av jobben med regnskap selv.

Rådgivning

Våre ansatte møter din virksomhet med et genuint ønske om at dere skal lykkes og oppnå økt effektivitet. Sammen kan vi utarbeide en plan hvor vi utfyller virksomhetens målsetninger og behov, både på kort og lang sikt. Våre kunder får en fast kontaktperson som raskt vil svare på henvendelser, som da er med på å skape et godt samarbeid og sterke resultater basert på tett kontakt og god oppfølgning.

Brumunddal Regnskap ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Brumunddal Regnskap AS

Omsetning

11 326 tkr

Fortjenestemargin

42.40 %

Antall ansatte

12

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Brumunddal Regnskap AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

BRUMUNDDAL REGNSKAP AS

Org.nr:

979881401

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

69.201 Regnskap og bokføring

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

30.04.1998

Lederstillinger/Administrasjon
Jørn Wiik

Daglig leder

Frode Haugli

Styrets leder

Jørn Wiik

Styremedlem

Proff logo
Kategorier
Nøkkelord
regnskapsbyrå, regnskapsfører, regnskapsbyråer, prosjektregnskap, lønnsarbeid, bokføringstjeneste, økonomirådgivning, regnskapsavdelinger, regnskapskontorer, regnskapsarbeid, momsavregning, selvangivelse, regnskapsvikar, økonomisystem, autorisert regnskapsbyrå, lønnskonsulenter, lønnsregnskap, ligningspapirer, regnskapsfirmaer, aksjeselskap, reiseregning, lønnskjøringer, rådgivning, økonomisystemer, bokføring, firmaregistrering, lønningsregnskap, regnskapstjenester, forretningsregnskap, faktureringsarbeid, regnskapsløsninger, regnskapskonsulent, lønnsføring, rådgiving, bedriftsregnskap, økonomibistand, økonomisjef, regnskapsmedarbeider, regnskapsførere, regnskapsførsel, regnskapsførerselskap, regnskapsanalyse, regnskapsavdeling, purring, regnskapsservice, rekneskapskontor, regnskapsavslutning, likningspapirer, regnskapsrapporter, skattespørsmål, regnskapsprogram, lønnsberegning, regnskapfører, rapportering, årsoppgjør, lønnsinnberetning, regnskaptjenester, økonomitjenester, lønningsarbeid, forretningsførsel, regnskapsfirma, bedriftsetablering, økonomi, regnskapsførerselskaper, økonomiservice, scanning av bilag, skatterådgivining, bokfører, lønnsavregning, arbeidsgiveravgift, fakturering, bokføringstjenester, økonomistyring, økonomisk rådgivning, regnskapskjeder, regnskapsregistrering, lønnskjøring, regnskapsrådgivning, regnskapskonsulenter, regnskap, regnskapsbistand, bilagsregistrering, regnskapsoversikt, regnskapskontor, regnskapsprogrammer, regnskapsform, regnskapsføring, skatt, regnskapsrapportering, firmaetablering, mva, regnskapsoppdrag, faktura, regnskapsførerfirmaer, regnskapsførerkontorer, årsregnskap, regnskapshjelp, lønn, firmaregnskap, regnskapsførerfirma, moms, remittering
Mulige nummerkombinasjoner

62347960

6234 7960

623 47 960

62 34 79 60