Om Bryne Kiropraktorklinikk

Klinikken ligger i et av Brynes fineste hus, har topp moderne behandlingsutstyr, egen røntgenavdeling og også mulighet for trykkbølgebehandling.

KIROPRAKTIKK - MER ENN RYGG!

Mange tror at kiropraktikk kun er behandling av smertetilstander i rygg og nakke, men faget inneholder mye mer enn det.

Mange norske kiropraktorer har ekstrautdannelse innen behandling av alle ledd i kroppen og det er vanlig at vi behandler føtter, ankler, knær, hofter, skuldre, albu, håndledd og kjeve også i tillegg til rygg og nakke. Dette er særlig viktig innen behandling av idrettsskader, og det er noe vi ser mye av ved Bryne Kiropraktorklinikk.

I tillegg til vanlige smertetilstander i nerve-muskel-skjellettsystemet ser vi også ofte at pasientene får hjelp med andre helseproblem gjennom den kiropraktiske behandlinga da kroppens allmenntilstand er nært knyttet til at vi bevegelsesmessig fungerer optimalt.

Siden 2006 har også norske kiropraktorer fått utvidede rettigheter og fungerer nå som primærkontakt innen helsevesenet og kan både sykemelde, referere til spesialistutredninger og henvise til all forskjellig bildediagnostikk (MR, CT, Ultralyd etc.)

Bryne Kiropraktorklinikk, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

ATLE AARRE

Selskapsform:

Enkeltpersonforetak

Stiftelsesdato

-

Org.nr:

976753895

Aksjekapital

0

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

86.909 Andre helsetjenester

Lederstillinger/Administrasjon

Atle Aarre

Innehaver

reviews aboutName

L

Lena V. Berge

moreThanAYearAgo

jeg fikk ikke den hjelpen jeg trengte, men derimot ble mye verre i ryggen. Så mye at jeg måtte oppsøke legevakten samme dagen. Da jeg kom tilbake for å sjekke om det ble påført skade under behandlingen, måtte jeg betale fullt pris for denne timen, altså jeg betalte for å få sjekket om de gjorde noe feil. Kiropraktoren sa at mine smerter var uvanlige, men nektet meg MR -henvisning for å sjekke om det ble påført skade. Jeg gikk fra normalfungerende person med smerter i ryggen som fungerte uten smertestillende til invalidiserende smerter og bruk av sterke smertestillende. Aldri igjen.

Steinar

moreThanAYearAgo

Jeg har slitt med ryggen i mange år, og jeg har fått god hjelp fra denne gjengen siden jeg flyttet hit til Bryne i 2004. De er alltid hyggelige og behjelpelige, og de kan sine saker godt. Jeg har alltid fått god hjelp herfra når jeg ryggen har slått seg vrang! Anbefales.

Linn Marie

moreThanAYearAgo

Eg har slitt møye med nakken dei siste åra, og eg får alltid veldig god hjelp her. Dei er både dyktige og veldig hyggelige.