Om Buskerud Logopedtjeneste

Vi er en gruppe logopeder som tar imot barn, ungdom og voksne til behandling. Vi tilbyr både individuell behandling og gruppebehandling, samt veiledning til pårørende og personell. Behandlingen foregår på kontoret, i barnehager, skoler, på institusjon eller i klientens hjem. Tjenestene leveres for personer i boende bl.a i Drammen, Lier, Sande, Holmestrand, Øvre Eiker, Modum, Sandefjord og Larvik. Dessuten tilbyr vi behandling på video (telelogopedi) når det er hensiktsmessig..

Therese Espegard

Therese er spesialpedagog og logoped med master i spesialpedagogikk fordypning logopedi fra 2012. Therese har flere års erfaring som logoped i PP-tjenesten, og har hatt egen praksis siden 2014. Hun jobber med klienter i bl.a. Drammen, Lier og Sande.

Therese har spesielt engasjert seg innenfor stammebehandling, og har etterutdannet seg i flere behandlingsformer, blant annet Lidcombe og Mini Kids. Hun er også sertifisert i Talk Tools nivå 1 og 2 for kartlegging og behandling av munnmotorikk.

Silje Lind

Silje er utdannet vernepleier, spesialpedagog og logoped. Hun fullførte sin master i spesialpedagogikk med fordypning logopedi, Universitetet i Oslo i 2019. Silje har jobbet som kommunal logoped i Kongsberg i 3 år og i LogopediLab AS i 1 år. Hun startet privat praksis i 2022. Silje er spesielt interessert i afasi hos voksne og språkvansker hos barn, og er veldig opptatt at behandlingen skal være meningsfull og relevant for klienten.

Eli Lesteberg With

Eli er spesialpedagog og logoped med master i spesialpedagogikk fordypning logopedi, Universitetet i Oslo 2010. Bachelor i språk, fordypning lingvistikk 2007.

Eli har jobbet som logoped i Nedre Eiker PPT og som logoped i spesialpedagogisk team i Kongsberg kommune. Hun har hatt privat praksis siden 2015 i Drammen. Hun lager og selger språkmateriell gjennom Elis Idébank. Eli er spesielt interessert i språklydvansker hos barn og forebygging og behandling av stamming.

May-Liss Henriksen

May-Liss ble ferdig utdannet logoped ved Universitetet i Oslo i 2023. Hun er utdannet barnehagelærer i bunn, og har jobbet som pedagogisk leder, styrer og eier av barnehage i over ti år. I denne jobben møtte hun enkeltbarn som strevde med å uttrykke seg språklig, og ønsket å videreutdanne seg som logoped.

Som logoped er hun spesielt engasjert i stamming og språkvansker. I tillegg brenner hun for Parkinson. May-Liss tilbyr behandling til barn og voksne.

For tiden jobber hun med klienter i Drammen og omegn.

Tina Amoli

Tina fullførte sin master i logopedi ved Universitetet i Bergen i 2020. Hun har en bachelor i psykologi i bunn og er spesielt interessert i afasi og Parkinson. Tina jobber med både voksne og barn.

Tina har tidligere jobbet ved Drammen Helsehus og i Logopedi Lab AS. Hun startet privat praksis i 2023 og er svært opptatt av å skreddersy behandlingen til hver enkelt klient.

Hun jobber med klienter både i Buskerud og Vestfold. I tillegg har hun klienter over video.

Buskerud Logopedtjenestes valgte linker

Eier du bedriften?

Logg in
  • Buskerud Logopedtjeneste Logoped, Drammen - 1
  • Buskerud Logopedtjeneste Logoped, Drammen - 2
  • Buskerud Logopedtjeneste Logoped, Drammen - 3
  • Buskerud Logopedtjeneste Logoped, Drammen - 4

Buskerud Logopedtjeneste, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

BUSKERUD LOGOPEDTJENESTE, MAREN SOFIE JOHANSEN

Selskapsform:

Enkeltpersonforetak

Stiftelsesdato

-

Org.nr:

920177212

Aksjekapital

0

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

86.909 Andre helsetjenester

Lederstillinger/Administrasjon

Innehaver

Maren Sofie Johansen

Økonomisk informasjon

Omsetning

-

Fortjenestemargin

-

Antall ansatte

-