Om Butts Bistro & Tandoori

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Lignende bedrifter i nærheten

1.4 kmTex Pizza'n

Tex Pizza'n

2.2 kmPizzabakeren Halden

Pizzabakeren Halden

22.5 kmBig Fish

Big Fish

27.7 km

Subway

Omtaler om Butts Bistro & Tandoori

Stein Lund

mer enn ett år siden

Hyggelig omgivelser, meget hyggelig service, stor og variert meny. Har spist dere ved flere anledninger sammen med ulike kollegaer. Her er det mange gode retter med variert smak. Prøv NAN brød med kokos og nøtter og ikke minst Bangla det indiske ølet. Vdr matretter så er flere av de meget gode og det er vanskelig og peke på en fovoritt. Mye god mat og gode opplevelser for penga.

Anette

mer enn ett år siden

Butt's Bisyro og Tandoori har god indisk mat og tilpasser krydderstyrken spesielt for deg. La barna få Chicken Korma og de får en ny favoritt. Mine tre barn har vokst opp med denne herlige retten og utvidet repertoiret gradvis. Selv er jeg vegetarianer og restauranten lager alltid god, kryddersterk mat til meg. Anbefales på det varmeste!

Svar fra firma

Takk.Du har godsmak på tungen åg ontlige mat kjenner .Vi ønsker flere hyggelige gjester som dg å din fammillien.Mvh.Butt.

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

906872549068 7254906 87 25490 68 72 54