Om Buvik Elektro AS

Elektriker for små og store oppdrag. Alle typer av elektrisk installasjon for bolig og næringsbygg.

Om firmaet

Buvik Elektro AS ble etablert i 1985 i Buvika. Bedriften flyttet til Trondheim i 1999 og har tilhold i Klæbuveien 196 A på Nidarvoll. Bedriften har pr i dag 60 ansatte og en omsetting på ca 72 millioner.

Bedriften har gjennom stabile flinke ansatte samt gode solide kunder utviklet seg til å bli en av Midt-Norges ledende Elektroinstallatører. Dette gjennom å holde fokus på trivsel, kvalitet og fornøyde kunder.

Buvik Elektro AS' valgte linker

Bildegalleri

  • Buvik Elektro AS Elektriker, Trondheim - 1
  • Buvik Elektro AS Elektriker, Trondheim - 2
  • Buvik Elektro AS Elektriker, Trondheim - 3
  • Buvik Elektro AS Elektriker, Trondheim - 4

Omtaler om Buvik Elektro AS

Alexander Sellesbakk Arntzen

mer enn ett år siden

Skulle utføre en helt grei og enkel oppgave, koble eksisterende varmekabel, bryter og lys på strømnettet, kun kobling, ikke en eneste montering. Elektrikeren jobbet i 40min. Når faktura kom var denne på over 5.000,- med en liste over materiell bruk som ikke stemte i det heletatt. Har bedt om forklaring på fakturaen nå i over en uke, med 4 mailer og 1 telefonsamtale, men har ikke fått noen som helst tilbakemelding. Meget uprofesjonell opptreden, så dette ble siste gang Buvik Elektro engasjeres

Ida Mathisen

mer enn ett år siden

Jeg har ingenting positivt å si om dette firmaet. Vi brukte Buvik da vi skulle pusse opp bad og gang. De møtte ikke til avtalt tidspunkt (flere ganger) og forholdte seg ikke til avtalt pris. Måtte gjentatte ganger minne de på at de hadde en jobb å gjøre hos oss! Men vi ble tydeligvis ikke prioritert på første hylle.. Desverre..

Vil ikke anbefale dette firmaet videre!

Svar fra firma

Beklager Ida at du har følt kontakten med Buvik Elektro på en slik måte.
Vi har tatt dette opp internt og ikke egentlig ikke funnet frem til hva som har skjedd. Tar du kontakt med oss så skal vi se om vi kan få deg fornøyd
Hilsen
Markeds Avd

SK

mer enn ett år siden

Har brukt disse gutta i mange år.
Kjempefirma med gode priser og topp service

Rune A Almo

mer enn ett år siden

Vi har gjennom 2009 bygget enebolig og har benyttet Buvik til alle Installasjoner.
Vi er svært godtfornøyde med dette og har opplevd en super oppfølging hele tiden og installasjon av høy kvalitet. Spesiellt takk til Olav Garberg!

Iselin Elvedahl Solnes

mer enn ett år siden

Elektrikeren dukka heldigvis opp til avtalt tid, og varmekablene fungerte som de skulle. Dessverre ble dørkarmen ødelagt de elektrikeren var noe hardhendt da han skulle legge kablene til termostaten. Firmaets kundeservice i forbindelse med oppfølgingen av dette har vært ekstremt dårlig. Anbefales derfor ikke..

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Gjorde et flott jobb til en pris som forventet. Presist oppmøte og flinke folk !

Trond Inge

mer enn ett år siden

Jeg trengte elektrikker til motasje på kjøkkenet. Rask oppfølging, oppmøte til avtalt tid, ryddig da han dro og rimelig pris. Dette husker jeg til neste gang.

Kategorier

Mulige nummerkombinasjoner

728964407289 6440728 96 44072 89 64 40