Om Bygg Team AS

Husene og hyttene til BoligPartner er gjennomført meget gode produkter. #nl# #nl#Felles for alle hus- og hyttemodellene er at de er et resultat av lang bransjeerfaring og utvikling, samt bygd på kvalitet, design og dyktighet. Her går trivsel, bomiljø, samt tradisjonell og innovativ formgiving hånd i hånd – som gjør det lett å føle seg hjemme!

Om oss

ByggTeam AS ble stiftet i 2001 og har base på Gol

Vi er BoligPartner forhandler i Hallingdal og utfører alle typer tømreroppdrag i hele dalen. Per Egil Rese er daglig leder og har svennebrev i tømrerfaget, teknisk fagskole innen boligbygging og over 30 års erfaring i bransjen. Per Egil er i tillegg leder i prøvenemda for tømrerfaget i Hallingdal.

Lokale og godt kvalifiserte håndverkere med lang erfaring

Siden start har vi hatt en sunn og jevn vekst. Alle våre håndverkere er lokale og godt kvalifiserte, hvorav de aller fleste har svennebrev og mange års erfaring som snekkere, samt noen med mesterbrev. Vi har et godt arbeidsmiljø hvor yrkesstolthet er viktig i vårt arbeid.

BoligPartner

Husene og hyttene til BoligPartner er gjennomført meget gode produkter. Det er fire hus­­­­­serier å velge mellom – Nostalgi, Herskapelig, Moderne og Quadra, samt fire hytteserier – Karakter, Birken Lynx og Moderne. BoligPartner fylte 25 år i 2018, og har et av landets største fagmiljø med ca. 100 ansatte på hovedkontoret. Felles for alle hus- og hyttemodellene er at de er et resultat av lang bransjeerfaring og utvikling, samt bygd på kvalitet, design og dyktighet. Her går trivsel, bomiljø, samt tradisjonell og innovativ formgiving hånd i hånd – som gjør det lett å føle seg hjemme!

Høy kvalitet, god service og god kundeoppfølging

Ved alle oppdrag stiller vi strenge krav til oss selv – det er en selvfølge å levere boliger og hytter med høy kvalitet, god service og god kundeoppfølging. Vi har egen Prosjektleder som følger opp alle våre prosjekt, samt Formann/HMS-ansvarlig ute på byggeplassen i tillegg til de dyktige BASene våre. Ved overtagelse av din nye bolig eller hytte, er vårt mål at det skal ikke være noe å bemerke, verken på bygget eller kundebehandlingen.

Vi leder deg igjennom en problemfri og profesjonell byggeprosess, fra planlegging til overtagelse av din nye bolig eller hytte uten anmerkninger.

Våre kunder er våre ambassadører

Vi legger vår ære i at du som kunde skal bli fornøyd, for det er ingen tvil om at fornøyde kunder er våre beste ambassadører. Om det skulle oppstå noe uforutsett i byggeprosessen eller feil i ettertid, vil vi som lokal leverandør aldri gå fra vårt ansvar.

Referanser

Siden oppstart har vi bygd over 165 BoligPartner boliger fordelt på alle kommunene i Hallingdal, oppført mange andre arkitekttegnede boliger og hytter samt gjennomført mange påbyggings- og renoveringsoppdrag. Dette har gjort oss til den markedsledende eneboligleverandøren i Hallingdal.

Alle modellene kan tilpasses til dine ønsker og behov

I katalogene er det stor mulighet for å finne den hytta eller boligen du drømmer om. I tillegg kan alle våre hus- og hyttemodeller selvsagt tilpasses dine ønsker og behov, samt tomtens egenskaper – innenfor gjeldene forskrifter og det som er etisk forsvarlig. Ønskes et ekstra soverom, flere vinduer, et større kjøkken, tegner vi det om uten ekstra kostnader.

Våre øvrige tjenester

Vi kan også tilby deg hjelp med påbygg- og renoveringsoppdrag, levering og reparasjon av alt innen glass og lås fra vårt eget glassverksted, utleie av lift samt levering av Nordic grunnmurssystem.

Eier du bedriften?

Logg in
  • Bygg Team AS Entreprenør, Gol - 1
  • Bygg Team AS Entreprenør, Gol - 2
  • Bygg Team AS Entreprenør, Gol - 3

Bygg Team AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

BYGG TEAM AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

15.06.2001

Org.nr:

983547486

Aksjekapital

100000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

41.200 Oppføring av bygninger

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Per-Egil Rese

Styrets leder

Per-Egil Rese

Økonomisk informasjon

Omsetning

37 614 tkr

Fortjenestemargin

6,7 %

Antall ansatte

21