Om firma

BygghusetAS ble startet i 2009 og er en kompetansebedrift som har spesialisert seg på prosjektadministrasjon i byggebransjen. Hovedsatsingsområder er konsulentbasert prosjektadministrasjon som f.eks byggherrens prosjektleder og...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
970 43 ...
Adresse

Trollåsveien 4

1414 Trollåsen

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

BygghusetAS ble startet i 2009 og er en kompetansebedrift som har spesialisert seg på prosjektadministrasjon i byggebransjen. Hovedsatsingsområder er konsulentbasert prosjektadministrasjon som f.eks byggherrens prosjektleder og byggeleder, gjennomføring av byggherrestyrte delentrepriser, utleie av byggeplassadministrasjon, bistand i regulerings- og byggesøknader mv

Miljø

Flere og flere utbyggere etterspør bærekraftig bygging. Dette har vi i Bygghuset stor fokus på, både i planleggingen, i byggefasen og ferdig prosjekt.

Breeam er et verktøy for å miljøsertifisere bygninger. For at et bygg skal oppnå BREEAM-NOR sertifisering stilles det krav til hvilke bærekraftige resultater bygget oppnår. Dette åpner for både innovasjon og nytenkning. Bygghuset gjennomfører flere slike prosjekter og har egen godkjent Akkreditert Profesjonell-person (BREEAM-AP).

Miljørettet utbygging handler også om fokus på bærekraftige materialer og tekniske løsninger. Bygghuset har bred erfaring med bygging i massivtre, passivhus, grønne tak, m.m.

Tilrettelegging for tekniske energieffektive løsninger gir lavere driftskostnader. Valg av riktige tekniske konsulenter i tidligfase, kan sammen med våre prosjektledere bistå slik at muligheter og løsninger vurderes i en fase av prosjektet hvor tilretteleggingen er enkelest og rimeligst.

Også i byggefasen har Bygghuset fokus på miljøet. Strenge krav til kildesortering av bygningsavfall og fossilfrie byggeplasser er eksempler på hvordan miljøbelastningen kan reduseres selv ved større byggeprosjekter.

Bygghuset ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Bygghuset AS

Omsetning

15 474 tkr

Fortjenestemargin

46.90 %

Antall ansatte

6

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Bygghuset AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

BYGGHUSET AS

Org.nr:

994486705

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

71.121 Byggeteknisk konsulentvirksomhet

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

01.09.2009

Lederstillinger/Administrasjon
Steinar Kvistad

Daglig leder

Frode Skurdal

Styrets leder

Steinar Kvistad

Styremedlem

Viser 4 av 6
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

97043775

9704 3775

970 43 775

97 04 37 75