Om firma

Byggteam AS tilbyr total entrepriser innen nybygg, rehabilitering, og bad. Vi tilbyr også betongarbeid og flislegging. Vi er forhandler av Systemhus.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
916 61 ...
Adresse

Fjærevegen 13

6800 Førde

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Byggteam AS tilbyr total entrepriser innen nybygg, rehabilitering, og bad. Vi tilbyr også betongarbeid og flislegging. Vi er forhandler av Systemhus.

Om firmaet

Byggteam AS vart etablert i 1999 og er blitt eit firma med stor breidde innan bygg. Vi driv høvesvis med totalentreprisar av nybygg, rehabilitering og flis, og legg stor vekt på å levere arbeid med høg kvalitet til avtalt tid og pris.

Her hos oss er ingen jobb for liten, og ingen jobb for stor. Lang erfaring, breidde og kompetanse gjer at du som kunde skal bli fornøgd. Fornøgde kunder er vår beste motivasjon,drivkraft og referanse.

Vi er også forhandlar av Systemhus som leverer totalløysingar innan einbustad, fritids-og fleirmannsbustader. I den samanheng hjelper vi deg gjennom heile prosessen - frå planlegging til prosjektering og til huset står klart til innflytting. Lang erfaring og kompetanse gjer at vi kan hjelpe deg med å sette husdraumen ut i livet.

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Byggteam AS

Omsetning

27 683 tkr

Fortjenestemargin

-7.10 %

Antall ansatte

8

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Byggteam AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

BYGGTEAM AS

Org.nr:

980883043

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

41.200 Oppføring av bygninger

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

16.06.1999

Lederstillinger/Administrasjon
Frode Lundekvam

Daglig leder

Frode Lundekvam

Styrets leder

Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

91661710

9166 1710

916 61 710

91 66 17 10