Om Chinahouse Family Hua

Dine konkurrenter har brukt denne overflaten til å fortelle om selskapet sitt. Du vet at det er gratis å fylle ut firmainformasjon på Gulesider, ikke sant?

Chinahouse Family Hua, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

FAMILY HUA AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

04.07.1994

Org.nr:

971051671

Aksjekapital

100000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

68.100 Kjøp og salg av egen fast eiendom

Lederstillinger/Administrasjon

Xiangxing Hua

Kontaktperson

Xiangxing Hua

Styrets leder

Yinxian Wang

Varamedlem

reviews aboutName

Missfornøyd

moreThanAYearAgo

Stengt kl 18:00 uten opplyst åpningstider. Tar ikke telefonen ved oppringing på en vanlig hverdag i seks tiden. Åpner å stenger de etter egent ønske og mulighet? Når vi endelig skulle spise der bestillte vi 3 forsjellige retter.... akkurat samme saus å tilbehør på alle rettene, eneste forskjell var kjøttet. (kansje ikke rart når man bestiller kylling okse og and) Og ellers prikk lik presentasjon. Litt dyrt iforhold til opplevelsen.

Nils

moreThanAYearAgo

Ønsker og henge meg på "Jølle"

Alltid god mat!

Har spist der i 10 år og alltid fått god mat!

Jannicke

moreThanAYearAgo

veldig hyggelige servitører og har alltid fått veldig god mat. Kan anbefales på det varmeste!

R

moreThanAYearAgo

Spiser der jevnlig når jeg hjemme i Norge, og er en av de asiatiske spisestedene jeg stoler på. Får aldri dårlige råvarer, og maten er generellt god. Til meg har innehaverne alltid vært blide og hyggelige. De endrer også på sammensettningen av rettene hvis du ønsker det.

Kristina

moreThanAYearAgo

Vi var i går på denne restauranten. Utrolig dårlig service. Late og sure servitører. Når vi ba om noe, var det såvidt de gadd å svare.
Makan til dårlig service og sur stemming skal du lete lenge etter!!
Kommer aldri til å gå dit igjen!

Espen

moreThanAYearAgo

Jeg har vært gjest ved stedet i en årrekke. Maten er midt på treet. Det er nok ikke mange som vil påstå at de har spennende sauser f.eks. De har nok samme problemet som mange andre kina restauranter - de undervurderer hvor mye smak/krydderier vi nordmenn vil ha eller tåler. Man vet hva man får og ofte holder det for meg

Storm

moreThanAYearAgo

Har gått jevnlig på dette spisestedet i over 15 år.
Har alltid vært fornøyd med service og god mat.
De har brukt en del forskellige kokker opp igjennom årene. Noen har vært helt geniale og andre mer middlemådige. Kokkene nå er meget bra, så maten er knall. Best er det imidlertid når "sjefen sjøl" koker, men ingen kan vel jobbe 12 timer dagen 7 dager i uka til evig tid.
Forøvrig beste spisested på Heimdal.
Skulle vel gitt 5 stjerner, men når beskrivelsen på fem stjerner er verdensklasse får det bli 4. Hellstrøm er forbeholdt femmern.

Storm

moreThanAYearAgo

Er alltid fornøyd når jeg går herfra.
Blide og hyggelige folk.
Anbefales. Terningkast 5

Stian

moreThanAYearAgo

Har vært stamgjest i flere år no, å jeg har ikke noe å sette fingeren på når det kommer på servicen, møter alltid et smil når jeg kommer gjennom døren. maten er veldig god og.. så jeg vil forsetter å vær stamgjest der.

Stig

moreThanAYearAgo

En av Heimdals beste restauranter. Desidert den beste plassen jeg har spist kinamat på, også veldig hyggelige folk som jobber der. klar 5-er :)

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

728468917284 6891728 46 89172 84 68 91