Om City Pizza Drammen

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

City Pizza Drammen, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnCITY PIZZA GASHI IDRIZ
Selskapsform:Enkeltpersonforetak
Stiftelsesdato-
Org.nr:976926951
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje56.101 Drift av restauranter og kafeer

Lederstillinger/Administrasjon

Idriz GashiInnehaver

Omtaler om City Pizza Drammen

GoladirGaming

mer enn ett år siden

Best in Town! Have to try!

THOM,M

mer enn ett år siden

Blir aldri lei denn og servicen er alltid pA topp..

Pizzaelsker

mer enn ett år siden

Helt klart den beste pizzaen i Drammennse. Har vært kunde der i mange år, og alltid like fornøyd. De ansatte er alltid blide og hyggelige uansett når du kommer. Jeg anbefaler nr. 9 og 14.

AJ

mer enn ett år siden

Bor veldig nærme i Konnerudgt. så det har vært greit å bruke City. Men aldri mere. De tre siste gangene har vært bånn.De to første var så dårleg stekt ,rett og slett bare deigen. Den tredje hadde de antagelig for liten tid med. Den var rett og slett stekt under grillen,altså helt uspiselig. Rett i søpla gikk den. Jeg gikk innom og nevnte dette ,fikk til svar at de visste det,for det var mange vikarer der. Ingen beklagese og jeg kommer aldri til å kjøpe flere pizzaer der. Synd men slik er det. MVH Anne

fredrik

mer enn ett år siden

er bare tull det han over her sier,pizzaen er akkurat like god som peppes og dolly og han har et prisnivå som går ann å leve med.de andre 2 har overprisa maten sin så det holder.i tilleg så er de på citypizza kjempehyggelige

helena.k

mer enn ett år siden

city pizza er det første stedet jeg tenker på når jeg hører ordet kjempegod pizza du bør virkelig besøke city pizza og kjøpe en pizza du kommer ikke til å angre det gjør iallefall ikke jeg og er det ikke bra at man får kjøpt kinamat også personalet på city pizza er jo alltid så hyggelige

globo bj

mer enn ett år siden

Bestilte både pizza og kinamat derfra. Smakte veldig godt og ja, prisnivået er bra.

t.f.

mer enn ett år siden

Maten smakte dårlig, og servicen var elendig. Da vi bestilte over telefon sa de at det kostet 50–60 kr per meny, vi bestilte to menyer, ba om utkjøring og sa vi ville betale med kort. Da maten kom var plutselig prisen blitt 150–160 per meny, og de hadde ikke tatt med seg kortterminal. Da de kom tilbake for andre gang, var plutselig totalprisen 20 kr høyere. Prøvde selvsagt å klage, men de hadde ingen prislister å vise til og operere tydeligvis helt uten kvitteringer. Bestiller aldri herfra igjen!

henrik

mer enn ett år siden

Etter en time fikk vi endelig tilkjørt en svett og seig pizza, ikke å anbefale!! At sjåføren i tilegg "ikke" snakker norsk gjør ikke saken bedre.
Vanligvis tar det 2 min å kjøre....

Hoti

mer enn ett år siden

Utrolig god pizza og utrolig god service.
Dette her er norges beste pizza! jeg anbefaler å kjøpe pizza fra dem, anbefaler også nr 9 og 13 ! alle er gode men de er best!

Mergim H.

mer enn ett år siden

Jeg syns at City pizza lager Norges beste pizza! Det er utrolig godt og det er også billig! De ansatte er veldig hyggelige og du får hva du bestiller! Når folk snakker om pizza, så er det City pizza jeg tenker på, fordi det er så utrolig godt og det er eneste pizzan jeg kan nyte menst jeg ser på film. Jeg anbafealer nr 9 og de som liker sterk pizza, nr 13 med jalopeno og oliven!
Skal du kose deg med venner eller familie? Så bestill pizza fra City pizza og ha det utrolig koselig!

- Fornøyd kunde!

emilie pedersen

mer enn ett år siden

I tilleg til at pizzaen er god, er den også veldig billig. Jeg har prøvd ganske så mange steder men ingen er bedre en city pizza. Noen n er jo billigere, men ikke bedre. hver gang jeg kommer inn får jeg et smil og god service en rykende pizza varm og deilig pizza.ps: jeg anbefaler nr 14

best

mer enn ett år siden

verdens beste pizza spiser i city pizza hver dag snille medarbeidere altid glade varm og god pizza altid

GoladirGaming

mer enn ett år siden

Jeg har bestilt flere ganger på City Pizza Kinamat og har alltid vært svært fornøyd, det denne personen under sier må ha vært en stor missforståelse eller bare tull.. Sjåførene er alltid raske og svært hyggelige, dessuten så har dem alltid tatt med kort-terminal hos meg.

Carl Myhre

mer enn ett år siden

City Pizza er en typisk “lav budsjett”-pizzabaker – litt merkelig tomatsaus og sparsomt og lavbusjettfyll. Det er også litt merkelig at man også kan bestille kinamat i en pizzaresturant.
Ikke akkurat som Peppes eller Dolly – men også langt billigere.

Anders

mer enn ett år siden

Pizzaen var flat og vassen. Ikke mye å snakke om for en pris som ikke akkurat ligger blant de laveste i Drammen. Skuffende…

Kategorier

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

328200003282 0000328 20 00032 82 00 00