Om Clinic Luna

Klinikken tilbyr behandlinger rettet mot kropp og helse.Hovedfokus er LYMFEDRENASJE, bindevevsmassasje, fettreduksjon og hudoppstramming hvor man benytter en eximia maskin på disse behandlingene.

Lymfedrenasje

Lymfesystemet er viktig for en velfungerende kropp og hud, da dette, sammen med blodsirkulasjonssystemet vårt, renser kroppen for avfallsstoffer, overflødig væske og fett.

Oppstramming

Mange er plaget med løs hud ulike steder på kroppen. Behandling med Eximia Med-maskinen kan stramme opp løs hud på mage/armer/bryst.

Body Sculpting

Fettfjerning og figurforming – uten kirurgi! Eximia Med gir en høyteknologisk figurforming, hvor man reduserer fett fra ønskede områder, uten å skade selve fettcellen.

Cellulitter

Cellulitter, ofte kalt appelsinhud, viser seg som bulkete hud, særlig på kvinners lår. Med Eximia Med-maskinen kan vi redusere/fjerne cellulitter på en trygg og skånsom måte.

Dyp Vevsmassasje

Med Eximia Med-maskinen får du en effektiv og grundig massasje, som vil myke opp muskulaturen, redusere restitusjonstiden etter trening og redusere muskulære smerter.

Aromamassasje

Antistress, ryggmassasje, nakke- og hodebunnsmassasje

PRP Behandlinger

PRP-behandlinger for hud, ansikt, hår, uønsket hårtap

Microgold

Microgold er blant de første i sitt slag med microkanalteknologi, titannåler belagt med gull som er tynnere enn menneskehår. Den er designet for smertefri og effektiv slusing av “The Golden Cocktail” ned i huden. Microgold er en ren hudbehandling som gir raskt resultat.

Clinic Luna, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnCLINIC LUNA. HAUGEN
Selskapsform:Enkeltpersonforetak
Stiftelsesdato-
Org.nr:928025993
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje96.040 Virksomhet knyttet til kroppspleie og fysisk velvære

Lederstillinger/Administrasjon

Sissel Noreng HaugenInnehaver