Om firma

Klinikken tilbyr behandlinger rettet mot kropp og helse. Hovedfokus er LYMFEDRENASJE, bindevevsmassasje, fettreduksjon og hudoppstramming hvor man benytter en eximia maskin på disse behandlingene.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
915 67 ...
Adresse

Elvegata 15

2609 Lillehammer

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Klinikken tilbyr behandlinger rettet mot kropp og helse.

Hovedfokus er LYMFEDRENASJE, bindevevsmassasje, fettreduksjon og hudoppstramming hvor man benytter en eximia maskin på disse behandlingene.

Lymfedrenasje

Lymfesystemet er viktig for en velfungerende kropp og hud, da dette, sammen med blodsirkulasjonssystemet vårt, renser kroppen for avfallsstoffer, overflødig væske og fett.

Oppstramming

Mange er plaget med løs hud ulike steder på kroppen. Behandling med Eximia Med-maskinen kan stramme opp løs hud på mage/armer/bryst.

Body Sculpting

Fettfjerning og figurforming – uten kirurgi! Eximia Med gir en høyteknologisk figurforming, hvor man reduserer fett fra ønskede områder, uten å skade selve fettcellen.

Cellulitter

Cellulitter, ofte kalt appelsinhud, viser seg som bulkete hud, særlig på kvinners lår. Med Eximia Med-maskinen kan vi redusere/fjerne cellulitter på en trygg og skånsom måte.

Dyp Vevsmassasje

Med Eximia Med-maskinen får du en effektiv og grundig massasje, som vil myke opp muskulaturen, redusere restitusjonstiden etter trening og redusere muskulære smerter.

Aromamassasje

Antistress, ryggmassasje, nakke- og hodebunnsmassasje

PRP Behandlinger

PRP-behandlinger for hud, ansikt, hår, uønsket hårtap

Microgold

Microgold er blant de første i sitt slag med microkanalteknologi, titannåler belagt med gull som er tynnere enn menneskehår. Den er designet for smertefri og effektiv slusing av “The Golden Cocktail” ned i huden. Microgold er en ren hudbehandling som gir raskt resultat.

Clinic Lunas valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Clinic Luna

Omsetning

0 tkr

Fortjenestemargin

0.00 %

Antall ansatte

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Clinic Luna er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

CLINIC LUNA. HAUGEN

Org.nr:

928025993

Selskapsform:

ENK

NACE-bransje

96.040 Virksomhet knyttet til kroppspleie og fysisk velvære

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

91567542

9156 7542

915 67 542

91 56 75 42