Om Clinique Helene

Clinique Helene er distriktets største hudpleiesalong med 30 års erfaring. Vi gir deg markedets mest virkningsfulle og trygge behandlinger. Hos oss får du hygge, velvære og god informasjon om nyheter innen hudterapi. Vi har også en hel første etasje med undertøy, nattøy og bikinier. Her kan du forvente høy fagkompetanse når du skal få tilpasset ditt undertøy

Bildegalleri

  • Clinique Helene Kroppspleie, Hudpleie, Sandnes - 1
  • Clinique Helene Kroppspleie, Hudpleie, Sandnes - 2
  • Clinique Helene Kroppspleie, Hudpleie, Sandnes - 3

Clinique Helene, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnCLINIQUE HELENE Mona Egeland Nielsen
Selskapsform:Enkeltpersonforetak
Stiftelsesdato-
Org.nr:947225871
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje96.020 Frisering og annen skjønnhetspleie

Lederstillinger/Administrasjon

Mona Egeland NielsenDaglig leder
Mona Egeland NielsenInnehaver

Omtaler om Clinique Helene

Sanna Tufteskog

mer enn ett år siden

Spurte etter noen kremer og renser for å behandle tørr og stiv hud, så får jeg det stikk motsatte. Fikk renser og skrubb som tar bort det lille fettet jeg har igjen. Dette minner om lureri, og vil helst ha pengene tilbake.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

hadde uhygiensik lokale, og dårlig utførelse av det de skulle gjøre. De ansatte virket lite interressert i jobben sin. Ville aldri gått her for å tatt noen form for behandling, voksing eller noe.

Svar fra firma

Til Anonym! Tror at dette innlegget er skrevet av en person som aldri har hatt ett besøk hos oss. Dette blir avslørt ved at det sies uhygeniske lokaler, lokalene er lyse og lekre - en klinikk å være stolt av! Det sies også at vi ikke kunne utføre behandling tilfredsstillende, hvilken behandling da? ALLE de som jobber der virker ikke interessert i jobben sin, hvordan kan Anonym ta stilling til det? Ved beh treffer kunde kun en terapeut og event personal i butikk. Igjen, dette viser bare at denne tilbakemeldingen er skrevet av en person som aldri har besøkt vår salong. Dette er skrevet kun for å prøve å sette oss i ett dårlig lys, men kjære Anonym - det klarer du ikke! Vi har snart 25 års jubileum og er blant distriktets største og beste salongen!!

Brit Karlotte Grøtting

mer enn ett år siden

Ble godt mottatt av hyggelig betjening, i lyse, trivelige, og rene, lokaler. Behandlingen ble profesjonelt utført og til en normal pris. Jeg kommer nok tilbake, og anbefaler også stedet til andre.

Mulige nummerkombinasjoner

516236745162 3674516 23 67451 62 36 74