Om Connectum Capital Management AS

Connectum er til for at du skal oppnå ditt mål med verdiene du ønsker å investere. Med ditt liv, dine penger og din fremtid som utgangspunkt gir vi gode og fullstendig uavhengige råd som munner ut i en skreddersydd plan for å ivareta dine mål og behov.

Hvorfor selger vi ikke produkter?

Ingen produkter passer for alle. Din portefølje skal ta utgangspunkt i dine unike behov, fremfor å basere seg på hva en bank eller finanshus måtte ha «på lager» og vil selge.

«I et marked preget av aktører som prioriterte egen inntjening på kundens bekostning , starter vi Connectum fordi vi så et behov for finansiell rådgivning uten interessekonflikter.

Vi har arbeidet i og med privatbanker, fondsforvaltningsselskaper og stiftelser. Og vi har høstet erfaring som kunder, og har selv erfart hvordan presset for å selge produkter ofte fører til anbefalinger som er uegnet. Det er disse erfaringene som førte til at vi bestemte oss for å starte Connectum i 2002.»

Hva får du hos oss?

Vi er et fullstendig uavhengig alternativ. I stedet for å selge produkter eller programmer er vi din langsiktige samarbeidspartner og betrodde rådgiver. Vi tar ikke betalt i form av provisjoner eller bonuser fra leverandørene vi anbefaler, men i form av et forhåndsavtalt honorar. Slik sikrer vi dine interesser samtidig som vi ivaretar vår integritet.

Hvem rådgir vi?

I Connectum har vi alle typer kunder – private og institusjonelle – unge og gamle, gründere og eiere, ledere og personer i liberale yrker samt lønnsmottakere, stiftelser og andre, i inn- og utland. Enkelte kunder ønsker en robust og godt diversifisert portefølje av likvide midler for å redusere risiko de er eksponert for gjennom direkteinvestering i egne og andre selskaper. Andre ønsker en bedre pensjonisttilværelse, andre mer frihet og handlingsrom. Men de har én ting til felles: De ønsker å spare og investere på fornuftig vis, slik at de kan sikre fremtiden og leve slik de ønsker.

Connectum Capital Management AS' valgte linker

Bildegalleri

  • Connectum Capital Management AS Ivesteringsrådgivning, Oslo - 1
  • Connectum Capital Management AS Ivesteringsrådgivning, Oslo - 2
  • Connectum Capital Management AS Ivesteringsrådgivning, Oslo - 3

Connectum Capital Management AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnCONNECTUM CAPITAL MANAGEMENT AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato13.08.2002
Org.nr:984777701
Aksjekapital2187700
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje66.120 Verdipapirmegling

Lederstillinger/Administrasjon

Richard Bennett StottDaglig leder
Stephen Michael ConstantStyrets leder
Brynjulf FrebergStyremedlem
Linni TillerStyremedlem
Richard Bennett StottStyremedlem
Thor Ask TerkelsenStyremedlem
Anders Henrik TellStyremedlem