Connectum Capital Management AS logo

Connectum Capital Management AS

Om firma

Connectum er til for at du skal oppnå ditt mål med verdiene du ønsker å investere. Med ditt liv, dine penger og din fremtid som utgangspunkt gir vi gode og fullstendig uavhengige råd som munner ut i en skreddersydd plan for å...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
22 12 46...
Adresse

Karenslyst allé 4

0278 Oslo

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Connectum er til for at du skal oppnå ditt mål med verdiene du ønsker å investere. Med ditt liv, dine penger og din fremtid som utgangspunkt gir vi gode og fullstendig uavhengige råd som munner ut i en skreddersydd plan for å ivareta dine mål og behov.

Hvorfor selger vi ikke produkter?

Ingen produkter passer for alle. Din portefølje skal ta utgangspunkt i dine unike behov, fremfor å basere seg på hva en bank eller finanshus måtte ha «på lager» og vil selge.

«I et marked preget av aktører som prioriterte egen inntjening på kundens bekostning , starter vi Connectum fordi vi så et behov for finansiell rådgivning uten interessekonflikter.

Vi har arbeidet i og med privatbanker, fondsforvaltningsselskaper og stiftelser. Og vi har høstet erfaring som kunder, og har selv erfart hvordan presset for å selge produkter ofte fører til anbefalinger som er uegnet. Det er disse erfaringene som førte til at vi bestemte oss for å starte Connectum i 2002.»

Hva får du hos oss?

Vi er et fullstendig uavhengig alternativ. I stedet for å selge produkter eller programmer er vi din langsiktige samarbeidspartner og betrodde rådgiver. Vi tar ikke betalt i form av provisjoner eller bonuser fra leverandørene vi anbefaler, men i form av et forhåndsavtalt honorar. Slik sikrer vi dine interesser samtidig som vi ivaretar vår integritet.

Hvem rådgir vi?

I Connectum har vi alle typer kunder – private og institusjonelle – unge og gamle, gründere og eiere, ledere og personer i liberale yrker samt lønnsmottakere, stiftelser og andre, i inn- og utland. Enkelte kunder ønsker en robust og godt diversifisert portefølje av likvide midler for å redusere risiko de er eksponert for gjennom direkteinvestering i egne og andre selskaper. Andre ønsker en bedre pensjonisttilværelse, andre mer frihet og handlingsrom. Men de har én ting til felles: De ønsker å spare og investere på fornuftig vis, slik at de kan sikre fremtiden og leve slik de ønsker.

Connectum Capital Management ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Connectum Capital Management AS

Omsetning

10 564 tkr

Fortjenestemargin

31.20 %

Antall ansatte

5

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Connectum Capital Management AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

CONNECTUM CAPITAL MANAGEMENT AS

Org.nr:

984777701

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

66.120 Verdipapirmegling

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

13.08.2002

Lederstillinger/Administrasjon
Viser 4 av 6
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

22124640

2212 4640

221 24 640

22 12 46 40