Om firma

Credo Gruppen ble grunnlagt av Tom Haakonsen i 1991, og er en bolig- og eiendomsutvikler med satsningsområde i Innlandet og Bergensregionen. Innen bolig utvikler vi hele spekteret fra eneboliger til leilighetsbygg, og er med i...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
480 44 ...
Adresse

Storhamargata 55

2317 Hamar

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Credo Gruppen ble grunnlagt av Tom Haakonsen i 1991, og er en bolig- og eiendomsutvikler med satsningsområde i Innlandet og Bergensregionen. Innen bolig utvikler vi hele spekteret fra eneboliger til leilighetsbygg, og er med i prosessen fra tomteregulering til nøkkelferdig bolig. I tillegg eier, forvalter og leier vi ut boliger og næringseiendom til kontor, lager og handel.

Samarbeid er kjernen

Da og nå

Credo har bidratt med verdiskapning i boligmarkedet i 30 år. Vår lange erfaring og allsidige kompetanse er vår største styrke, noe som gagner alle våre kunder og samarbeidspartnere. Siden oppstarten i 1991 har selskapet gått gjennom ulike faser og har hele tiden lagt vekt på å utvikle seg og lære av utfordringer underveis. Vi stiller oss åpne for forslag, idéer og nye samarbeidsmodeller.

Du og oss

Alle våre kunder vil oppleve en profesjonell håndtering og en prosess med god flyt og fremdrift. Vi tar godt vare på dine behov, enten du kjøper en bolig eller leier et næringslokale. Vi setter vår ære i å være etterrettelige, og viker ikke fra vårt prinsipp om ryddige avtaler og formelle prosesser. I Credo Gruppen ligger godt samarbeid til grunn for alt vi gjør. Selv om faget er eiendom handler det for oss om mennesker og relasjoner. Gjennom profesjonalitet og kvalitet skaper vi langsiktige relasjoner til kunder og samarbeidspartnere.

Drivkraft og perspektiv

Drivkraften vår er å skape noe for enkeltpersonen som samtidig kommer samfunnet til gode. Perspektivet vårt er derfor å utvikle boliger og næringslokaler av høy kvalitet der mennesker skal trives. Det gjør vi gjennom gode, veldrevne prosjekter som forener våre kunders og samfunnets interesser. Disse interessene endrer seg i takt med tid og trender, og vi tilpasser oss proporsjonalt. Gjennom å lese hva markedet trenger til enhver tid, er vi i stand til å være fleksible og alltid levere kvalitet.

Samfunn og ansvar

I Credo mener vi at fellesskap og aktivitet er en viktig del i det å bygge samfunnet. Vi støtter derfor aktivt idrettsklubber som Storhamar og HamKam. Fremover ser vi for oss også å satse på sosialt entreprenørskap.

Credo Gruppen ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Credo Gruppen AS

Omsetning

5 865 tkr

Fortjenestemargin

17.50 %

Antall ansatte

7

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Credo Gruppen AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

CREDO GRUPPEN AS

Org.nr:

960967755

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

70.100 Hovedkontortjenester

41.109 Utvikling og salg av egen fast eiendom ellers

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

24.04.1991

Lederstillinger/Administrasjon
Tom Haakonsen

Daglig leder

Tom Haakonsen

Styrets leder

Kjell Haakonsen

Styremedlem

Truls Haakonsen

Styremedlem

Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

48044885

4804 4885

480 44 885

48 04 48 85