Om firma

Damms antikvariat har handlet med gamle bøker, kart og stikk i snart 175 år.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
924 64 ...
Adresse

Frederik Stangs gate 41

0264 Oslo

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image

Om oss

Damms antikvariat har handlet med gamle bøker, kart og stikk i snart 175 år.

4. desember 1843 offentliggjorde Niels Wilhelm Damm sin første salgsannonse. N.W. Damm (1816-1878) hadde samme år slått seg ned som bokbinder og bokhandler på Grønland, den gang en av Christianias forsteder. Han drev som bokbinder og omsatte nye og gamle bøker. I 1846 ble han borger av Christiania og flyttet til Øvre Slottsgate 6 hvor forlag, bokhandel og antikvariat var samlokalisert i vel 110 år.

Antikvariat og forlag har hatt separate eiere siden 1960-tallet. Forlaget N.W. Damm & Søn er senere fusjonert med Cappelens Forlag, og eies i dag av danske Egmont og svenske Bonnier.

Etter vel 40 år i Tollbodgaten flyttet Damms Antikvariat til moderne lokaler på Christiania Torv øverst i Rådhusgaten og høsten 2011 til Frederik Stangs Gate på Frogner.

Damms Antikvariat ble i mange år forbundet med Claes Nyegaard (1920-1999) som gjennom sin personlighet og enorme kunnskaper ble regnet som en institusjon langt utenfor landets grenser.

I dag eies og drives Damms Antikvariat av Anders Guldhaug, som i en alder av 19 år startet nettopp i Damms Antikvariat. Etter studier og 14-årig drift av eget antikvariat (Antikvariat Gyldenlak på Frogner) tok han over som eier i 2002.

Damms Antikvariat ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Damms Antikvariat AS

Omsetning

3 837 tkr

Fortjenestemargin

2.60 %

Antall ansatte

1

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Damms Antikvariat AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

DAMMS ANTIKVARIAT AS

Org.nr:

917579318

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

47.799 Butikkhandel med brukte varer ellers

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

08.06.1964

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

92464052

9246 4052

924 64 052

92 46 40 52