Om Din Flytting AS

Flyttehjelp for private og bedrifter. Ingen oppdrag er for store eller små – vi hjelper deg og ditt dit du skal! Trenger du flyttehjelp? Våre spreke ansatte får jobben gjort – forsiktig men effektivt. Vil du gjøre deler av jobben selv? Hos oss kan du leie flyttebil, vare- og lastebiler, skaphengere og lift. Vi hjelper deg også med mellomlagring hvis det trengs.

Om oss

Hvis du har flyttet før så vet du hvor stressende flytting kan være. Vi er et flyttebyrå med fokus på å gjøre dette så behagelig og ryddig som mulig for deg i hele denne perioden. Dette gjør vi ved å tilby fleksible og rimelige løsninger når det gjelder dato for avhenting og leveranse. Vi planlegger for å komme frem til den beste løsningen for din flytting, og våre spreke ansatte får alltid jobben raskt og effektivt gjort. Ring oss for en hyggelig prat, du vil neppe angre.

Bildegalleri

  • Din Flytting AS Flyttehjelp, Harstad - 1
  • Din Flytting AS Flyttehjelp, Harstad - 2
  • Din Flytting AS Flyttehjelp, Harstad - 3

Omtaler om Din Flytting AS

Lisbeth Hanseen

mer enn ett år siden

For en Service!! Dette er noe du skal lete lenge etter. Fantastiske folk, blide og hyggelige og som tar seg tid til å se de små detaljene. For en sjef som styrer dette. Her ble det lagt frem hva jeg ønsket og etter 10 minutter var alt av planlegging rundt dette på plass. Fra Flytting, nedpakking og flyttevask. Og det må jeg si det er det reneste jeg noen gang har vært borti når det gjelder vask. alle mine venninner bare måpte når dem så dette - STRÅLENDE og tusen tusen takk for vel utført jobb.

Leif-Børre Lind

mer enn ett år siden

Gode erfaringer :-)

Kategorier

Mulige nummerkombinasjoner

971097109710 9710971 09 71097 10 97 10