Om firma

Flyttehjelp for private og bedrifter. Ingen oppdrag er for store eller små – vi hjelper deg og ditt dit du skal! Trenger du flyttehjelp? Våre spreke ansatte får jobben gjort – forsiktig men effektivt. Vil du gjøre deler av...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
971 09 ...
Adresse

Seljestadveien 97

9407 Harstad

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

(2)

Vis omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Flyttehjelp for private og bedrifter. Ingen oppdrag er for store eller små – vi hjelper deg og ditt dit du skal! Trenger du flyttehjelp? Våre spreke ansatte får jobben gjort – forsiktig men effektivt. Vil du gjøre deler av jobben selv? Hos oss kan du leie flyttebil, vare- og lastebiler, skaphengere og lift. Vi hjelper deg også med mellomlagring hvis det trengs.

Om oss

Hvis du har flyttet før så vet du hvor stressende flytting kan være. Vi er et flyttebyrå med fokus på å gjøre dette så behagelig og ryddig som mulig for deg i hele denne perioden. Dette gjør vi ved å tilby fleksible og rimelige løsninger når det gjelder dato for avhenting og leveranse. Vi planlegger for å komme frem til den beste løsningen for din flytting, og våre spreke ansatte får alltid jobben raskt og effektivt gjort. Ring oss for en hyggelig prat, du vil neppe angre.

Din Flytting ASs valgte linker

Omtaler

Lisbeth Hanseen

Mer enn ett år siden

For en Service!! Dette er noe du skal lete lenge etter. Fantastiske folk, blide og hyggelige og som tar seg tid til å...

Leif-Børre Lind

Mer enn ett år siden

Gode erfaringer :-)

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Din Flytting AS

Omsetning

4 482 tkr

Fortjenestemargin

15.20 %

Antall ansatte

14

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Din Flytting AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

DINFLYTTING AS

Org.nr:

916561393

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

49.420 Flyttetransport

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

25.01.2016

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

97109710

9710 9710

971 09 710

97 10 97 10