Distriktets Båtutstyrsbutikk Trebåten v Bjarne Ellebye logo

Distriktets Båtutstyrsbutikk Trebåten v Bjarne Ellebye

Om firma

Trebåtverksted og båtutstyrsbutikk.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
64 94 58...
Adresse

Nessetveien 75

1407 Vinterbro

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Distriktets Båtutstyrsbutikk Trebåten v Bjarne Ellebye Båtutstyr, Ås - 1
Distriktets Båtutstyrsbutikk Trebåten v Bjarne Ellebye Båtutstyr, Ås - 2
Distriktets Båtutstyrsbutikk Trebåten v Bjarne Ellebye Båtutstyr, Ås - 3
Distriktets Båtutstyrsbutikk Trebåten v Bjarne Ellebye Båtutstyr, Ås - 4

Om oss

Trebåtverksted og båtutstyrsbutikk.

Hva gjør vi?

Bedriften "trebåten" står på tre ben: Båtbyggeri, skipshandel og nettbutikk. På båtbyggeriet lages skreddersydde, små trebåter på bestilling, båter repareres og det lages tredetaljer til både klassiske og moderne båter. Skipshandelen representerer norske og utenlandske grossister for tradisjonelt maritimt utstyr, har mye på lager til enhver tid og kan dessuten skaffe de fleste andre båtutstyrsting på kort varsel. Noe tar lengre tid, fordi vi importerer selv og må samle opp til en større bestilling for å få gode priser. I hyllene finner du det du trenger til vanlig stell og vedlikehold av båten din. For selvbyggeren har vi båtsøm, båtspiker, kobberklink, kaldklipt spiker, bronse– og messingbeslag. Vi har trekkfastolje og tretjære, bøker om båtlivet og båtstell, båtsportkart, ankere, fendere og annet maritimt utstyr. Kvalitetstau fra Robline, løsemiddelfri olje og lakk fra Le Tonkinois, bunnstoff fra Jotun, International, Hempel og Star – og malingsfjerneren Speedheater. Vi har kunder over hele landet, og sender daglig postpakker av gårde. Mange bestiller trebåtens epoksysystem, Aeropoxy, som er spesielt utviklet for liming av trebåtkonstruksjoner. I tillegg importerer vi og selger det tradisjonelle båtlimet Aerolite 306, som er særlig velegnet for liming av eik. Vi importerer dessuten bronsesaker og annet maritimt utstyr fra bl.a. Danmark, England, Nederland og Tyskland, og er WATSKI premium dealer.

Vi holder til i den gamle skyss-stasjonen på Nesset i Bunnefjorden. Få meter fra huset befinner det seg kommunal slipp, så båtene har lett adkomst. Like enkelt er det å komme med bil langs Gamle mossevei, og buss nr 541 fra Oslo stanser rett utenfor to ganger i timen. Det tar nokså nøyaktig en halv time fra Oslo S. Sommerstid går det greit å sykle ...

Våre viktigste verdier er kunnskap og kvalitet. Vi ønsker å gi god veiledning om alle typer spørsmål som har med båt og kystmiljø å gjøre, og forsøker å bidra til at den maritime kulturhistorien holdes levende, og fornyes.

Distriktets Båtutstyrsbutikk Trebåten v Bjarne Ellebyes valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Distriktets Båtutstyrsbutikk Trebåten v Bjarne Ellebye

Omsetning

0 tkr

Fortjenestemargin

0.00 %

Antall ansatte

1

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Distriktets Båtutstyrsbutikk Trebåten v Bjarne Ellebye er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

TREBÅTEN Bjarne Ellebye

Org.nr:

963490224

Selskapsform:

ENK

NACE-bransje

47.642 Butikkhandel med fritidsbåter og -utstyr

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

64945888

6494 5888

649 45 888

64 94 58 88