Om E Christensen AS

Vår bedrift på Vikebukt i Vestnes kommune, er underleverandør til møbel-og mekanisk industri.

E.Christensen AS er lokalisert på Vikebukt (Gjermundnes) i Vestnes kommune. Bedriften ligger like ved E 136, hovedveien mellom Ålesund og Oslo. I 1988 flyttet E. Christensen AS inn i nye og tidsmessige lokaler som i 1999 ble utvidet til den størrelsen det har i dag, ca. 1000 kvadratmeter.

Vårt firma ble grunnlagt av Erling Christensen i 1953. Oppstarten skjedde i kjelleren i dette huset på Skjegstad i Vestnes kommune. Det første produktet var en lettmontert koplingsskrue for doble vinduer. Siden den gang har vi produsert skruer, bolter, muttere og beslag i utallige varianter og til mange formål.

I vår maskinpark har vi dreieautomater, gjengeautomater, stanser og varmebehandlingsutstyr. Vi produserer i de fleste typer materialer som rustfritt stål, syrefast stål, aluminium, messing, vanlige og herdbare ståltyper, plast osv.

Produktene gjennomgår en nøye kvalitetskontroll før de leveres til våre kunder. Kontrollen er ihht. fastlagte standarder/rutiner. Sammen med høy faglig kompetanse, sikrer dette at våre kunder får levert produkter med riktig kvalitet til avtalt tid.

E Christensen AS' valgte linker