EiendomsMegler 1 Lillehammer og Gudbrandsdal logo

EiendomsMegler 1 Lillehammer og Gudbrandsdal

Om firma

Vi er din erfarne megler i Lillehammer og Gudbrandsdalen, som setter tillit og kvalitet i fokus. Vi har kontorer på Lillehammer, Ringebu, Vinstra og Otta. Våre lokalkjente meglere hjelper deg med å selge og kjøpe bolig og...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
61 27 97...
Adresse

Storgata 54

2609 Lillehammer

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi er din erfarne megler i Lillehammer og Gudbrandsdalen, som setter tillit og kvalitet i fokus. Vi har kontorer på Lillehammer, Ringebu, Vinstra og Otta. Våre lokalkjente meglere hjelper deg med å selge og kjøpe bolig og fritidseiendom - og garanterer deg en trygg og god prosess.

Mennesket gjør forskjellen!

Ingen mennesker eller boligsalg er like, og det er heller ikke meglerne våre.

Det er mennesket som gjør den store forskjellen, og hos Eiendomsmegler 1 Lillehammer og Gudbrandsdal får du meglere som passer dine preferanser og din eiendom. Boligsalg er noe de fleste bare gjør noen få ganger i løpet av livet, og det er mange følelser og store beløp involvert. Det tar vi på alvor. Derfor behandler vi alle våre kunder som vår førsteprioritet.

EiendomsMegler 1 Lillehammer og Gudbrandsdals valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

EiendomsMegler 1 Lillehammer og Gudbrandsdal

Omsetning

38 122 tkr

Fortjenestemargin

23.30 %

Antall ansatte

20

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra EiendomsMegler 1 Lillehammer og Gudbrandsdal er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

EIENDOMSMEGLER 1 LILLEHAMMER OG GUDBRANDSDAL AS

Org.nr:

981067703

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

68.310 Eiendomsmegling

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

15.07.1999

Lederstillinger/Administrasjon
Marit Lien

Daglig leder

Per Ivar Kleiven

Styrets leder

Jesper Holte

Styremedlem

Viser 4 av 5
Proff logo
Kategorier
Nøkkelord
Eiendomsmegler, selge bolig, eiendom til salgs, selge hus, eiendomssalg, visning, eiendomsmegling, real estate brokers, terrasseleiligheter, hus, kjøpe eiendom, markedsvurdering, eiendomsmegling - boligmegling, salg av bolig, boligomsetning, eiendom, rekkehus, hytter til salgs, privatmegler, Verdivurdering, salgsoppgave bolig, hus til salgs, meglertakst, salg av eiendom, tvangssalg av bolig, bolig til salgs, kjøp, boliger, taushetsplikt, Megler, kjøpe bolig første gang, meglerfirma, finansiering, eiendomsalg, hyttesalg, næringsmeglere, leilighet, pant, boligmarked, boligmegler, selge hus privat, landbrukseiendom, leiligheter til salgs, selge leilighet, boliger til salgs, salgsoppgave hus, boligformidling, boligpriser, boligannonser, kjøpe bolig, enebolig, meglerkontor, megling, salg, eiendomsmeglerfirma, eiendomsoverdragelser, selge bolig privat, eiendomssøk, bolig, meglere, selge eiendom, kjøpe hus, eiendomstakst, boligkontrakt, velge megler, eiendsomssalg, blokkleilighet, bolig til salg, boligsøk, selge villa, huskjøp, eiendomsfirma, fritidseiendom, boligtaksering, eiendomskonsulent, hustakst, næringsmegler, eiendomsmeklere, fritidseiendommer, sameie, leilighetskjøp, hytte, selge eiendom privat, eiendomsmegler1, boligeiendommer, selge leilighet privat, verdivurdering bolig, boligselskaper, lån til bolig, boligsalg, salg av gård, hytter, kjøpe leilighet, verdi eiendomsmegling, eiendomsformidling, takst, boligmeglere, bolighandel, festekontrakter, gratis verdivurdering, selge hytte privat, eiendomstaksering, tomannsbolig, bedriftsmegling, eiendomsmeglere
Mulige nummerkombinasjoner

61279710

6127 9710

612 79 710

61 27 97 10