Om Eiendomsmegler Stavanger

Eiendomsmegler Notar Stavanger sitt kontor ligger i Lars Hertervigs gate 5. Kontoret ligger like overfor Herbarium kjøpesenter.Vi har i løpet av årene opparbeidet oss et meget godt rykte som en positiv, engasjert og seriøs eiendomsmegler, som alltid yter 100 prosent for våre kjøpere og selgere.Salg og kjøp av bolig er noe av det viktigste vi foretar oss som eiendomsmeglere, og er en sjelden anledning for de fleste. Derfor tilbyr vi høy grad av service som eiendomsmeglere

Eiendomsmegler Notar Stavanger

Eiendomsmegler Notar Stavanger innførte i sin tid salgsgaranti på boligsalg og det er fremdeles er en av våre kjerneverdier som eiendomsmegler.

Notar er boligspesialisten i Stavanger og en av få eiendomsmeglere som ikke er tilknyttet noen bank, og har utelukkende fokus på et best mulig produkt for kjøper og selger.

Vi er spesialister på boligsalg, og fokuserer kun på eiendomsmegling. Derfor er vi ikke tilknyttet noen bank.

Vi betjener i hovedsak Stavanger, Sandnes, Ålgård, Randaberg, Rennesøy og Sola, men vi tar også på oss salgsoppdrag utenfor vårt kjerneområde etter avtale. Stavanger Eiendomsformidling AS omsetter alle typer eiendommer.

Ta kontakt med oss for en hyggelig boligprat med en lokalkjent eiendomsmegler.

Eiendomsmegler Stavangers valgte linker

Kategorier

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

518498005184 9800518 49 80051 84 98 00