Om firma

Ellco Etikett produserer etiketter for alle bruksområder! Enten etikettene skal sitte på motorsager, varmtvannsberedere eller gavepapir, vil vår kompetanse og service sikre at du får riktig produkt.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
67 06 20...
Adresse

Morteveien 4

1481 Hagan

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Ellco Etikett produserer etiketter for alle bruksområder! Enten etikettene skal sitte på motorsager, varmtvannsberedere eller gavepapir, vil vår kompetanse og service sikre at du får riktig produkt.

Er du ute etter klistremerker, merkelapper, labels, ja kall det hva du vil - hos oss får du alt av etiketter for alle bruksområder. ELLCOs styrke i forhold til konkurrentene er nemlig bredden, både i maskinpark, kompetanse og opplag. Vi er med andre ord den eneste etikettleverandøren du trenger.

Samtidig har vi 40 års erfaring i bransjen, så litt eplekjekt tør vi påstå at det vi ikke kan om etiketter er det ikke verdt å vite. På den annen side erkjenner vi at alle har sine begrensninger. Om vi mot formodning ikke skulle kunne hjelpe deg med akkurat det du er ute etter, skal vi gjøre vårt beste for å peke deg i riktig retning videre.

På vår arbeidsplass er nemlig DU den viktigste personen.

Vil du bestille etiketter eller komme med en forespørsel finner du skjemaer for dette under kundesenter. Foretrekker du å kontakte oss på andre måter er du selvfølgelig velkommen til det. Vi gleder oss til å snakke med deg!

Ellco Etikett Trykk ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Ellco Etikett Trykk AS

Omsetning

61 607 tkr

Fortjenestemargin

19.10 %

Antall ansatte

34

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Ellco Etikett Trykk AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

ELLCO ETIKETT TRYKK AS

Org.nr:

936584462

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

18.120 Trykking ellers

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

01.01.1985

Lederstillinger/Administrasjon
Christian Egedius

Daglig leder

Christian Egedius

Styrets leder

Espen Larsen

Styremedlem

Viser 4 av 5
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

67062040

6706 2040

670 62 040

67 06 20 40