Om Elvebyen Taxi AS

Vi kjører deg dit du skal, til de rimeligste prisene i Drammensområdet. Det er enkelt å bestille biler fra oss i appen Taxifix eller ved å ringe oss på 03223. Vi skal være best på både service og pris. Hos oss starter taksameteret først når du har satt deg inn i bilen.

Elvebyen Taxi AS' valgte linker

Bildegalleri

  • Elvebyen Taxi AS Taxi, Drammen - 1
  • Elvebyen Taxi AS Taxi, Drammen - 2
  • Elvebyen Taxi AS Taxi, Drammen - 3

Omtaler om Elvebyen Taxi AS

Marthe Fuglerud

mer enn ett år siden

Jeg hadde en lite hyggelig opplevelse med elvebyen taxi i dag. Jeg og min pas skulle hjem fra sykehuset, og tilbake til sykehjemmet. Da vi kom til sykehjemmet kjørte taxien i taket på sykehjemmet og han ødela taxiskiltet, han bannet høylytt . Min pas og reagerte på hans væremåte. Deretter så han stygt på meg og fortsatte og skjelle meg ut. Lite hyggelig opplevelse, jeg ble helt rystet. Han viste ingen interesse for å gi oss service, med tanke på å kjøre min pas til døren på sykehjemmet.

Marie Grefsum

mer enn ett år siden

Bestilte taxi til Sande på morningen. Jeg og sønnen min skulle til togstasjon i Sande og videre til Gardermoen. 5 min før de skulle være her kansellerte de turen og sa de ikke kunne kjøre turen pga avstanden. Enda jeg hadde forsikret meg om at det dagen før når jeg bestilte. Flaks for de at vi rakk flyet og hadde snille folk som hjalp oss. Hvis ikke hadde de fått en klage de sentrale villeglemme.

Jorunn Karin Erfjord

mer enn ett år siden

Elendig service. Kom aldri til hotellet. Når jeg ringte gikk det bare i 2 minutter og kommet snart. Mistet toget pga sommel og rot.

Hans Petter Harstad

mer enn ett år siden

Veldig bra service

Maverick Cullen

mer enn ett år siden

Kjører som noen svin, overholder ikke vikeplikten sin. Ubehagelig og sitte på, og har nesten blitt kjørt på av flere av dem når jeg velger min egen bil, skulle tro de hadde fått førerkort i frokostblanding.