Om firma

Elverum Caravansenter - Din fritidsforhandler på Elverum. Våren 2000 åpnet Elverum Caravansenter sitt salg av campingvogner og bobiler. I dag er man en autorisert forhandler av KABE og Adria campingvogner og bobiler i...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
912 37 ...
Adresse

Jegerstien 22

2406 Elverum

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Elverum Caravansenter - Din fritidsforhandler på Elverum. Våren 2000 åpnet Elverum Caravansenter sitt salg av campingvogner og bobiler. I dag er man en autorisert forhandler av KABE og Adria campingvogner og bobiler i Svartbekkveien 5 på Elverum.

Nytt og brukt

I tillegg til alle de nye modellene fra KABE, Adria og Sun Living tilbyr Elverum Caravansenter også et stort antall brukte campingvogner og bobiler av ulike fabrikat.

Trygt mobilt fritidsliv

Alle campingvogner og bobiler fra Elverum Caravansenter er gjennomgått og fått service før leveranse. Her finns et autorisert KABE- og Adria-verksted der du får hjelp med alle typer av service og vedlikehold slik at ditt mobile fritidsliv blir så trygt og bekymringsløst som mulig.

Velassortert tilbehørsbutikk

I tilknytning til utstillingshallen finns en fullsortert butikk fra KAMA Fritid og Max Fritid, fylt med alt du behøver innen fritidstilbehør og campingutstyr.

Veletablert firma

Elverums Caravansenter er et veletablert og velkjent firma med mange år innen bransjen. 9 ansatte som står på for at kunder skal få en god opplevelse enten det gjelder service, eller kjøp/bytte av bobil, campingvogn eller henger. Man har mange gjenkommende kunder og i årenes løp har tillitsfulle relasjoner blitt skapt med kjøpere i flere generasjoner. Velkommen inn til oss og titt inn blant våre fritidskjøretøy!

Elverum Caravansenter ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Elverum Caravansenter AS

Omsetning

124 890 tkr

Fortjenestemargin

7.30 %

Antall ansatte

36

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Elverum Caravansenter AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

ELVERUM CARAVANSENTER AS

Org.nr:

979943911

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

45.192 Detaljhandel med andre motorvogner, unntatt motorsykler

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

15.06.1998

Lederstillinger/Administrasjon
Morten Bekkevoll

Daglig leder

Vegard Flom

Styrets leder

Morten Bekkevoll

Styremedlem

Vegar Strand

Styremedlem

Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

91237000

9123 7000

912 37 000

91 23 70 00