Om Emilies ELD Restaurant & Bar

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Lignende bedrifter i nærheten

77 mPhu Yen AS

Phu Yen AS

503 mTo Rom og Kjøkken

To Rom og Kjøkken

577 m

Subway

615 mCafe 3B

Cafe 3B

Omtaler om Emilies ELD Restaurant & Bar

Bentos

mer enn ett år siden

Jeg var med kolleger der i forrige uke, og vi bestillte 7 retters. Det var en meget godt sammensatt 7 retter med veldig god kvalitet i hver rett. Når de i tillegg hadde funnet perfekte viner til hver rett, ja da er ihvertfall jeg 100% fornøyd.

OneNorwegian

mer enn ett år siden

Det er en meget krevende oppgave å servere avanserte 7-retters menyer til så mange bord. Vi var sultne, men ble først parkert i baren, siden måtte vi be om å få bord, og kelneren dukket ikke opp. Det tok over to timer fra vi kom inn døra til forretten sto på bordet! To ganger har jeg opplevd at hummeren var skamstekt. Svartbrent klo og tørt, gummiaktig kjøtt. Hovedrettene var gode nok, men som andre her har påpekt, ikke den standard man ville forvente ut fra pris og profil. Servitørene holder ikke tilstrekkelig standard, dessverre. Det er kjekt hvis de vet navnet på retten de serverer, kanskje de skulle ha fått smakt den? Og at de kan anbefale vin til retten ut fra andre kriterier enn pris. Slikt bør de ha fått lære før kvelden kommer. Nei jeg tar ikke med forbindelser til Eld mer. De satset høyt, men lander med et mageplask. Start TGI Fridays franchise eller noe sånt!

E. Solane

mer enn ett år siden

Smilende og dyktig personale!
Kjempe god mat og service! ( mm, sjokolademousse..)
Og en helt unik atmosfære i Trondheim by.
Jeg har funnet min restaurant.

Håvard Duklæt

mer enn ett år siden

Dessverre leverer ikke Eld opp mot det som blir lovet og forventningene til maten ble ikke innfridd i vårt første møte med restauranten. Det mangler rett og slett smak på maten. Da hjelper det dessverre ikke at personalet var hyggelig og dyktig i sin jobb.

Matmons

mer enn ett år siden

Vi var på ELD og spiste ukens 7-retter i går kveld.
Dette var en strålende opplevelse. Vi fikk servert sju veldig gode retter. Det var mange spennende og uvanlige smakskombinasjoner, og jeg tror dette må være en av de beste menyene jeg noen gang har fått servert. Servitøren vår framsto som meget kunnskapsrik, og vinene i den tilhørende vinpakken passet veldig godt til maten. Etter middagen trakk vi ned i baren,og der fikk vi servert noen nydelige drinker. Baren på ELD må være den mest spennende og nyskapende baren i Trondheim. De brukte juicer og pureer av mye forskjellig frukt. (Alt presset ferskt for dagen)
Alt i alt er vi strålende fornøyd.

Sulten

mer enn ett år siden

Var her i går kveld, og på tross av flotte lokaler og god atmosfære sto desverre ikke opplevelsen helt til forventningene. Ingen var helt fornøyd med maten (den var god, men ikke utsøkt), med unntakt av de som valgte carpaccio til forrett. Den var perfekt! Andrebrystet var altfor godt stekt, og det var en ekstremt liten porsjon. Jeg selv spiste kveite med safran og parmesanrisotto. Kveita var litt vassen og smakløs, og og risottoen var mer saus en risotto. Å lage en perfekt risotto er en utfordring, men på en restaurant av dette kaliber må man kunne forvente bedre.... De som spiste biff var godt fornøyde. Til dessert spurte vi om det var mulig å få kjøpe desserten som tilhørte dagens 3-retter, men det fikk vi ikke. Dårlig service..:-( Valgte i stede dagens dessert som var pannacotta med pasjonsfrukt sorbet og kirsebær. Dette var kveldens høydepunkt. NYDELIG! Synd de ikke har denne på den faste menyen, for da hadde vi kanskje kommet tilbake....

SN

mer enn ett år siden

Fantastisk mat
Fantastisk service
Og en helt fantastiks atmosfære.
Anbefales på det sterkeste

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

479310004793 1000479 31 00047 93 10 00