Om Energima Romerike AS

Våre tjenester er tilgjengelige over hele landet, og vi står alltid parat til å hjelpe deg med dine ventilasjons og kjøle behov.

Energima AS så dagens lys i 2003, da brødrene Magnussen tok med seg erfaringene de hadde opparbeidet seg både fra mindre og større bedrifter i bransjen. Ambisjonen var å ta med seg det beste fra begge verdener inn i det nye selskapet. Drivkraften var å levere markedets beste løsninger for ventilasjons- og kjøleanlegg til næringsbygg, uansett kompleksitet.

Ti år senere kan Energima feire jubileum som et solid og velfungerende selskap. Ved inngangen til 2013 hadde vi i overkant av 70 ansatte. Våre dyktige medarbeidere er alt fra lærlinger til personer med doktorgrad. Til sammen leverer våre prosjektledere ca. 700 større og mindre prosjekter, og våre teknikere håndterer ca. 1200 serviceavtaler. Vi omsetter for om lag 600 millioner kroner. Hovedkontoret holder til i Fornebuveien på Lysaker. Vi har også opprettet kontorer i Ålesund, Romerike, Elverum og Brumunddal. Våre tjenester er tilgjengelige over hele landet, og vi står alltid parat til å hjelpe deg med dine ventilasjons og kjøle behov.

Energima har lenge hatt et godt rykte i markedet for service og rehabilitering. De siste årene har Energima utviklet seg til å bli en betydelig, og meget kompetent bedrift også på større prosjekter, levering av nyanlegg til næringsbygg, tuneller, kjøpesentra, idrettshaller m.m.

Vi er svært stolte av det vi har oppnådd i løpet av våre første 10 leveår. Vi har vært en lønnsom bedrift fra dag en, og har utviklet en unik arbeidsmetodikk. Men vi vil stadig bli bedre!

Energima er sitt miljøansvar bevisst, og er nå sertifisert som Miljøfyrtårn, har tegnet medlemskap i Grønt punkt Norge og har utdannede BREEAM-rådgivere (AP). Vi har implementert et bransjeledende KS-system som er ISO 9001-kompatibelt.

PERSONLIG SERVICE OG ANSVAR

Vi vektlegger at alle ansatte arbeider i en servicebedrift. Vi har kort responstid på alle forespørsler, og etablert en vaktordning 24/7. Fleksibilitet og smidighet er en grunnleggende del av Energimas virkemåte. Tilgjengelighet er et overordnet mål, og vi har derfor utviklet et system der alle kunder for tildelt en dedikert en fast prosjektleder, og en fast servicetekniker å forholde seg til. Kunden skal alltid være trygg på at deres bygg blir prioritert og at deres oppdrag blir raskt utført.

VÅR KOMPETANSE

Energima har god og bredt sammensatt kompetanse. Våre medarbeidere besitter både praktisk og teoretisk kunnskap. Vi har prosjektledere med over 25 års erfaring innen rehabilitering av ventilasjons-, kjøle- og varmeanlegg. Innen prosjektering og energieffektivisering har vi medarbeidere med utdannelse som ingeniør, sivilingeniør og doktor ingeniør. I service-avdelingen har vi dyktige medarbeidere med god erfaring og fagkunnskap innen ventilasjon, kjøling, varme og automatikk.

ALT ER MULIG

Slik kunden vil ha det, slik vil Energima også gjøre det. Her hos Energima prøver vi alltid å imøtekomme kundens ønsker. Energima setter seg fore å være raskt ute ikke bare på service, men også med anbud, tilbud, svar og tilbakemeldinger innen prosjekter. Salgsstab, prosjektledere og teknikere samarbeider i en flat struktur, som gir oss evnen til å være helhetlig i vår tilnærmelse og vi finner alltid en fasit.

Hos Energima er ingenting umulig!

Eier du bedriften?

Logg in

Energima Romerike AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

ENERGIMA ROMERIKE AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

17.04.2008

Org.nr:

992684496

Aksjekapital

100000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

43.221 Rørleggerarbeid

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Erik Sjøveian

Styrets leder

Morten Hveding Juel

Styremedlem

Kristoffer Karlsson Ree

Økonomisk informasjon

Omsetning

54 036 tkr

Fortjenestemargin

65,2 %

Antall ansatte

9