Om firma

Rørlegger- og kuldeentreprenør med 4 rørleggere og 2 kuldemontører/teknikere. Mester og VVS-Ing. Spesialist på varmepumper, varmeanlegg, air condition, kjøleanlegg og fryseanlegg. Vi legger bunnledninger, vannbåren varme og alt...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
70 27 41...
Adresse

Skodjevegen 432

6260 Skodje

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Rørlegger- og kuldeentreprenør med 4 rørleggere og 2 kuldemontører/teknikere. Mester og VVS-Ing. Spesialist på varmepumper, varmeanlegg, air condition, kjøleanlegg og fryseanlegg. Vi legger bunnledninger, vannbåren varme og alt av rør i rør, og vi monterer kjøkken-utstyr og baderomsartikler. Sentral godkjenning for utførelse av sanitærinstallasjoner og varme- og kuldeinstallasjoner. Norske, lokale håndverkere med lang erfaring og svært godt renomme for godt arbeid og gode løsninger. Prøv oss!

EKTE VVS-BEDRIFT

VVS står for VARME - VENTILASJON - SANITÆR. Mange kjører rundt med VVS-logo på bilene sine, men tilbyr kun en av tjenestene. Energisentrum AS derimot er rørentreprenør, kuldeentreprenør med spesialkompetanse på varmepumper, aircondition og kjøl & frys og i tillegg til varme- og kjøleanlegg leverer vi alt av rørleggertjenester og vi leverer ventilasjonstjenester - Vi er en ekte VVS-bedrift! I det store utland benyttes betegnelsen HVAC og HVAC-R. Dette står for HEATING - VENTILATION - AIR CONDITION. R har kommet til senere år og står for REFRIGERATION. Energisentrum AS er derfor både en VVS-bedrift og sett fra utlandet en HVAC-R bedrift.

Energisentrum AS kan tilby et meget stort og bredt utvalg av de fleste typer varmepumper og aircondition for både boligformål og næringsbygg. Vi har også et bredt utvalg av isvannsmaskiner for prosesskjøling og indirekte luftkondisjonering og vi leverer komplette kjøle- og fryseanlegg, også komplette kjøle- og fryserom. Vår kuldeavdeling utfører service og ny-installasjoner på de fleste kjøle- og fryseanlegg, varmepumper og aircondition - også aircondition for bil. Vår VVS-avdeling installerer varmepumper for luft/vann og væske/vann, renoverer varmeanlegg, bytter ut oljekjelanlegg til varmepumpeanlegg, legger gulvvarme og tar ellers på oss alt inn VVS som bunnledninger og sanitæranlegg. Bytte krane på kjøkkenet? Ny varmtvannstank? Pusse opp badet? Spør oss! Vi er Mesterbedrift og vi er godkjent lærlingbedrift. Vi har alle nødvendige godkjenninger for å drive skikkelig og lovlig! Vi har også godt samarbeid med lokal elektrobedrift og tømrerfirma slik at vi kan tilby en totalpakke om du ønsker det, med topp kvalitet og lokale arbeidere som er fra området og snakker norsk! Selvsagt til konkurransedyktige priser!

Energisentrum ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Energisentrum AS

Omsetning

9 644 tkr

Fortjenestemargin

14.40 %

Antall ansatte

9

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Energisentrum AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

ENERGISENTRUM AS

Org.nr:

940712025

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

46.740 Engroshandel med jernvarer, rørleggerartikler og oppvarmingsutstyr

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

10.10.1986

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Kategorier
Nøkkelord
rørleggerfirma, rørleggervakt, kulde- og varmepumpeentreprenører, rørlegger, rørleggere, panasonic varmepumpe, våtromsarbeid, toalettsete, klimaanlegg, oso, nibe, fryserom, kjøleteknikk, varmtvannsberedere, toshiba, kjølerom, kjøleanlegg, mitsubishi electric, kjøl, matbodkjøler, ac, mitsubishi varmepumper, fryseanlegg, rehabilitering av bad, baderomsmøbler, varmtvannsbereder, kuldeentreprenørfirma, varmepumpemontør, sanitæranlegg, oppussing av bad, installere varmepumpe, montere varmepumpe, service varmepumper, rørleggerservice, avløpsrør, vannlekkasje, varme, norcool, vaskerom, kulde, thermocold, kuldeanlegg, oras, blandebatteri, varmepumpeservice, renovere bad, toshiba varmepumpe, baderomsrenovering, varmtvannstank, oppussing bad, aircondition, rør, service varmepumpe, dusjkabinett, rørdeler, badekar, varmepumpeleverandører, automatisering, dusj, baderomsrehabilitering, baderom, kummer, kuldefirma, varmepumpe, rørleggermester, gulvvarme, tette rør, rørlegging, baderomsutstyr, sanitær, kjølepumper, kjøle, våtrom, varmepumpeforhandler, dusjkabinetter, tett avløp, varmepumpemontering, rørleggerbutikk, luftkjøling, rørsystemer, rørrehabilitering, toalett, rørleggerbedrift, vannkjøling, dusjløsninger, kuldeteknikk, baderomstilbehør, lekkasjesøk, montering av varmepumpe, frys, vannbåren varme, mitsubishi varmepumpe, varmepumpeleverandør, rørleggerbedrifter, daikin, dusjvegger, kjølemaskin, vvs-utstyr, rørleggertjenester, toshiba varmepumper, kjølemontør, varmepumper
Mulige nummerkombinasjoner

70274141

7027 4141

702 74 141

70 27 41 41

46127743

4612 7743

461 27 743

46 12 77 43

91830805

9183 0805

918 30 805

91 83 08 05