Bildegalleri

  • Engø Gård Hotel & Restaurant Hotell, Færder - 1
  • Engø Gård Hotel & Restaurant Hotell, Færder - 2
  • Engø Gård Hotel & Restaurant Hotell, Færder - 3
  • Engø Gård Hotel & Restaurant Hotell, Færder - 4

Omtaler om Engø Gård Hotel & Restaurant

Mehlum

mer enn ett år siden

Fantastisk sted og fantastisk mat. Ingen kan måle seg på flere mils omkrets!

MK

mer enn ett år siden

Engø er noe helt spesielt! Flotte omgivelser og utsøkt mat! De har satt sammen flere menyer som gir en helt spesiell kulinarisk opplevelse. Vin-menyen deres er også å anbefale på det strekeste – den komplimenterer maten flott.

bensinstasjonen neste

mer enn ett år siden

Fantastisk sted. Mange hyggelige ansatte.
Men, jeg gikk sulten fra måltidene

Kåre

mer enn ett år siden

bra produkt.Charm. Som dei skriver sjølv: en uforglemmelig opplevelse for alle sannser. Men kvar vart det av rausheten?? føler at takstameteret gjekk fort og ofte

Mari

mer enn ett år siden

Når du kjører den smale humpete veien mot Engø Gård, er det vanskelig å forestille seg den magi som venter. Det ligger en sjarm og en stemning over Engø jeg sist opplevde i en eventyrbok. Ja, for det er faktisk slik jeg ser for meg å trå inn på hobbittunet, bortsett fra at bygningene er litt annerledes på Engø, men tunet kunne absolutt vært en del av Tolkiens magiske verden. Trær, busker, blomster og urter vokser i hagene på Engø om sommeren og når vinden lett tar tak i treet som henger over deg der du inntar et nydelig måltid utenfor den renoverte låven, tror jeg ikke det finnes noe sted du heller vil være akkurat da.
Stil og sjarm går hånd i hånd og servicen er upåklagelig. Hvert rom har et navn og tema. Kokkenes kunnskap kombinert med sesongens lokale råvarer topper det hele og får en til å smile under hele oppholdet på Engø Gård.

ALK

mer enn ett år siden

Hadde hørt at Engø var et nydelig sted og det fikk vi virkelig erfare. Skuldrene senker seg når du ankommer Engø. Ikke noe stress her nei. Maten er av ypperste klasse både til frokost, lunsj og middag. De ansatte var hyggelige, blide og meget serviceinnstilte. Et utmerket sted og ha kurs/konferanse på!