Om Engan Snekkeri AS

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om Engan Snekkeri AS

Gunnar Rote

mer enn ett år siden

Resultatet er definitivt førsteklasses. Vårt inntrykk er veldig god kvalitet. Vi fikk god valuta for pengene. Trappa vår ble både elegant, særpreget og god å gå i. Engan fikk «lurt» inn ett trinn mer enn opprinnelig planlagt. Det gav lavere opptrinn. Personlig service fra første stund på Engans kontor, der vi ble møtt med entusiasme og begeistring, både for kunden og for oppgaven. Engan laget det første forslag mens vi ventet. Veiledningen vi fikk underveis da vi drøftet materialvalg, er vi svært takknemlige for i dag. Måltaking og levering på timen etter avtale. Vi gir uten reservasjon vår beste anbefaling. Dette er skrevet ca. 3 måneder etter at trappa ble levert.
Turid og Gunnar, Lier.

Stian

mer enn ett år siden

Bestilte ny trapp fra Engan i forbindelse med total renovering av hus. Strålende fornøyd med resultat. Alt iht spesifikasjon. Anbefales!

Camilla

mer enn ett år siden

Skal du ha trapp? Da kjøper du av Engans Snekkeri! Så god service, hyggelige folk, flott produkt og gode priser! ANBEFALES PÅ DET STERKESTE!

Camilla Bauer Dahl

mer enn ett år siden

Vi bestilte en trapp med konkrete spesifikasjoner og utfordringer. Vi fikk et SMYKKE av ypperst håndtverksmessig kvalitet til avtalt tid og pris. Vi kan anbefale Engan Snekkeri på det sterkeste

Kai Norbom

mer enn ett år siden

Jeg ba om tilbud pr mail fra 3 forskjellige trappeleverandører på en ny trapp til kjelleren.
Engan snekkeri var klart best på direkte kommunikasjon, svartid på mail/henvendelser, pris, og de hadde et ryddig tilbud på en komplett trapp etter ønske, med EN pris i bunn....uten tillegg og andre uoversiktlige tilvalg.
Engan var gode på informasjon/kommunikasjon, og leverte en flott trapp tidligere enn avtalt.
Jeg vil også gi et stort pluss til en hyggelig trappemontør som monterte trappa uten noe "kluss".
Vi har bare positive erfaringer med dette firmaet, og
Engan snekkeri anbefales !!

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Jeg kontaktet Engan snekkeri ifbm at vi har pusset opp trappen vår og trengte noen nye dekkpropper.

Engan Snekkeri sender meg dekkproppene i hvitmalt utførelse (25 stk) helt gratis!!

Helt supert. Hjertelig takk - trodde ikke det var mulig i 2012 :-)

Mona Avdal

mer enn ett år siden

Takker for super service, hurtig levering, flott løsning da vi måtte bygge om trappen p.g.a. installasjon av sjaktheis.

Siri Herland

mer enn ett år siden

Vi har kjøpt 2 trapper fra Engan Snekkeri.
Utrolig nydelige trapper! Flott håndverk. Kjempegod service og oppfølging. Anbefales på det varmeste!

Anthony Blofeld

mer enn ett år siden

Ny trap til kjelleren. Velding bra utført jobb. Ambefales

Lars

mer enn ett år siden

Har akkurat fått montert 2 stk trapper i vårt nye hus, og valget ble Engans Snekkeri og takk og pris for det . Vi kan ikke få rost de nok for den jobben de har gjort, og den servicen som de har vist. Proffe og hyggelige montører og bra pris. Anbefales!!!

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Vi hentet inn et tilbud på trapp fra to firmaer, og valget var enkelt! Engan Snekkeri var best på service og pris, og hadde kortest leveringstid. Vi likte at vi fikk en totalpris, uten tillegg for det ene og det andre. Det var en god, trygg og fin opplevelse å bestille trapp fra Engang.
Og trappen ble mye flottere enn vi kunne se for oss, den passet så fint inn! Tydelig at de vet hva de gjør. Dette er håndtverk av ypperste klasse!
Tusen takk!
Vi anbefaler Engang Snekkeri på det varmeste!

Geir Finnerud

mer enn ett år siden

Vi har hatt et større oppussingsprosjekt og Engan Snekkeri as var tidlig inne og prosjekterte trapp. Vi hadde egne ønsker som ble formidlet og fikk anbefalinger og veiledninger underveis. Også råd i henhold til planløsninger av rom i tilknytning til trapp. Resultatet er enestående og overgår våre forventninger. Vi kan på det varmeste anbefale Engan Snekkeri AS.

Roy-Inge Valø

mer enn ett år siden

Vi prøvde å be om tilbud fra flere leverandører, men ingen tok kontakt. Engans derimot ringte tilbake med en gang. De kom å målte opp og vi så for oss 3-6 ukers levering, men trappen er nå ferdig montert - 1,5 uke etter - fantastisk og over all forventning. Veldig pen trapp også og bra pris. Vi er veldig god fornøyd og anbefaler gjerne videre.

Eva Nordengen, Drøbak

mer enn ett år siden

Jeg ringte Engan Snekkeri fordi jeg var på jakt etter trepropper til trappa opp til 2. etg. Der traff jeg en veldig hyggelig mann som heter Gjermund. Han lovet å sende proppene og allerede neste dag kom de. Det mest overraskende var at Engan Snekkeri ikke ville ha betaling. Jeg trodde ikke det fantes slike firmaer lenger.Tusen takk for fantastisk service!

Frank. Drøbak

mer enn ett år siden

Har kjøpt trapper av Engan snekkeri. Det er ikke noen tvil om at disse gutta vet hva driver med. God oppfølging og service!

Tonje Johansen

mer enn ett år siden

Bestilte trapp av Engan snekkeri. Utrolig bra oppfølging, punktlig levering og meget flott trapp ble levert.