Om firma

Enivest er ein regional internettleverandør som har om lag 23.000 privatkundar og ca.2.000 bedriftslinjer. På privatmarknaden leverer vi over 21.000 kundar på fiber, og resterande kundar blir leverte på radio og DSL. Vi tilbyr...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
57 00 91...
Adresse

Firdavegen 5

6800 Førde

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Enivest AS Telekommunikasjon, Førde, Sunnfjord - 1
Enivest AS Telekommunikasjon, Førde, Sunnfjord - 2

Om oss

Enivest er ein regional internettleverandør som har om lag 23.000 privatkundar og ca.2.000 bedriftslinjer. På privatmarknaden leverer vi over 21.000 kundar på fiber, og resterande kundar blir leverte på radio og DSL. Vi tilbyr breiband og tenester til både private, bedrifter og det offentlege. Gjennom distribusjonsavtale med Telia leverer vi Norges beste TV-tilbod.

Om oss

Elektroniske kommunikasjonsnett (fast- og mobilt breiband) og -tenester er grunnmuren i det digitaliserte samfunnet, og Enivest er ein del av den. Vi leverer breiband basert på fiber til i overkant av 21.000 privatkundar og 2.000 bedriftslinjer. Over 80 prosent av privatkundane våre har aksess via fiber, andre har aksess gjennom alternativ teknologi. I tillegg til breiband leverer vi tenester som TV- og strøymetenester frå Telia, telefoni- og WiFi-løysingar til både privat- og bedriftskundar. Les meir på www.enivest.no/om-oss

Enivest ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Enivest AS

Omsetning

210 038 tkr

Fortjenestemargin

8.30 %

Antall ansatte

71

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Enivest AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

ENIVEST AS

Org.nr:

982503620

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

61.100 Kabelbasert telekommunikasjon

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

10.10.2000

Lederstillinger/Administrasjon
Nandor Helgheim

Daglig leder

Jørn Eirik Hodne

Styrets leder

Johannes Rauboti

Styremedlem

Viser 4 av 11
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

57009100

5700 9100

570 09 100

57 00 91 00