Om EnterNett AS

EnterNett ble opprettet i 1997. Vi har som mål å være totalleverandør av IT-tjenester til våre kunder. Vi kan tilby et bredt spekter av tjenester, enten direkte eller gjennom våre samarbeidspartnere.Vi har bred kompetanse og god organisasjonskunnskap, og kan derfor bistå bedrifter med de fleste behov knyttet til planlegging, innføring, omlegging, bruk og drift av IT-tjenester og -løsninger.

Mer enn 25 år i IT-bransjen

EnterNett ble opprettet i 1997. Vi har som mål å være totalleverandør av IT-tjenester til våre kunder. Vi kan tilby et bredt spekter av tjenester, enten direkte eller gjennom våre samarbeidspartnere.

Vi har bred kompetanse og god organisasjonskunnskap, og kan derfor bistå bedrifter med de fleste behov knyttet til planlegging, innføring, omlegging, bruk og drift av IT-tjenester og -løsninger.

Kontinuitet er et nøkkelord. Våre tre mest erfarne seniorkonsulenter er også medeiere i selskapet, og har vært med siden starten for 25 år siden.

Vi legger vekt på å bygge gode relasjoner til våre kunder. Vi har alltid kundens behov i fokus. Vi selger ikke hyllevare, men skreddersydde løsninger, tilpasset kundens behov og budsjett.

Nærhet til kunden er også et viktig stikkord, og de fleste av våre kunder befinner seg derfor i Stavanger og nabokommunene Sandnes, Sola, Randaberg, Gjesdal og Rennesøy. Det er imidlertid ikke noe i veien for at vi kan levere løsninger til kunder i andre deler av landet.

EnterNett AS' valgte linker

Bildegalleri

  • EnterNett AS IT-Konsulent, IT-Rådgivning, Stavanger - 1
  • EnterNett AS IT-Konsulent, IT-Rådgivning, Stavanger - 2
  • EnterNett AS IT-Konsulent, IT-Rådgivning, Stavanger - 3
  • EnterNett AS IT-Konsulent, IT-Rådgivning, Stavanger - 4
  • EnterNett AS IT-Konsulent, IT-Rådgivning, Stavanger - 5
  • EnterNett AS IT-Konsulent, IT-Rådgivning, Stavanger - 6

Mulige nummerkombinasjoner

518490905184 9090518 49 09051 84 90 90