Se på kart

entreprenør kokstad 

treff 194 bedrifter i dette området

Kokstaddalen 65257 Kokstad
logo

VI TILBYR ALLE TYPER OPPDRAG, Tømmerarbeider - Nybygg - Tilbygg - Rehabilitering -Asbestsanering

Kokstadflaten 295257 Kokstad
logo

Fyllingen Maskin har lang erfaring som maskinentreprenør som løper tilbake til 1950-tallet og er i dag en av de største og mest erfarne innen sine fagområder i Bergensregionen.Fyllingen Maskin AS inngår som en del av FM Gruppen med over 100 egne ansatte. Våre hovedsatsingsområder er rehabilitering av vann og avløp, veibygging og grunnarbeid for mindre og store bygg/tomteland.

Fjellgrendvegen 1253580 Geilo
logo

Bedriften finnes i Geilo men tar imot kunder fra Kokstad.

Vi bygger hytter og bolig etter kundens ønske og drømmer. Vi tar oss av tegning, prosjektering og utføringen av hele prosjektet.

Kokstadflaten 295257 Kokstad
logo

Velkommen til FM Gruppen AS! Vi holder til i Bergen og er en av landets mest moderne og fremtidsrettede entreprenørgrupper med et meget bredt spekter av tjenester. FM Gruppen består av 7 bedrifter som alle har hver sine ekspertiseområder. Dette befatter alt fra totalentrepriser og betong, via maskinentreprenører og rørlegging, til dykkertjenester og entreprenøroppdrag under vann. Totalt sysselsetter vi omlag 450 dyktige og kvalitetsbevisste medarbeidere.

Høyvikvegen 166985 Atløy
logo

Bedriften finnes i Atløy men tar imot kunder fra Kokstad.

Vi er to brødre fra Sunnfjord med lang erfaring og interesse innen alt i fra bygg, innvending, utvendig og uteområde. I tillegg så har vi stor interesse for skulpturering og utforming i både betong og tre.

Kokstaddalen 65257 Kokstad
logo

Markhus Bolig AS driver med utvikling, markedsføring og salg av egne boligprosjekter, og utvikler attraktive tomteområder med sentral og god beliggenhet, hvor vi selv står for prosjektering og planlegging.

Hatlestad terrasse 15227 Nesttun
logo

Bedriften finnes i Nesttun men tar imot kunder fra Kokstad.

Vestland bygg & entreprenør AS ble stiftet i 2011 og driver både med nybygg og renovering. Vi er et lokalt byggefirma fra fana i Bergen.Vi er en solid gjeng med tømrere, byggmestere og lærlinger.du bilder av arbeid vi har utført både her og på sosiale medier. Referanser fra tidligere kunder kan fremlegges hvis ønskelig. Det er viktig for oss at kunden føler seg trygg på valget av bedrift når man skal i gang med et prosjekt i hjemmet.

Litlåsvegen 1975954 Mongstad
logo

Bedriften finnes i Mongstad men tar imot kunder fra Kokstad.

Med moderne utstyr og dyktige fagfolk tilbyr vi det meste av tjenester innen entreprenørfaget.

Haugsetvegen 326230 Sykkylven
logo

Bedriften finnes i Sykkylven men tar imot kunder fra Kokstad.

Brenne Entreprenør AS er ett byggningsentreprenørfirma med hovedsete i Møre og Romsdal og påtar seg oppdrag over hele landet.

Kokstadvegen 105257 Kokstad
logo

Utstyr & Kjøleservice AS er din lokale kuldeleverandør for industrielle og kommersielle kuldeanlegg.

Kokstadflaten 325257 Kokstad
Kokstaddalen 235257 Kokstad
Kokstadflaten 335257 Kokstad
Kokstaddalen 65257 Kokstad
Kokstadvegen 31C5257 Kokstad
Kokstaddalen 65257 Kokstad
Kokstaddalen 65257 Kokstad
Breiholten 675257 Kokstad
Kokstadflaten 19B5257 Kokstad
logo

Suno tilbyr solenergiløsninger og energioppgraderingstjenester av høy kvalitet. Vi designer, installerer og vedlikeholder solcelleanlegg for både privat og industriell bruk. Vårt erfarne team av fagfolk skreddersyr løsninger som passer til dine spesifikke behov og budsjett.I tillegg til solenergiløsninger, tilbyr vi energioppgraderingstjenester som etterisolering av vegger og tak, oppgradering av vinduer og andre relevante tiltak for å øke energieffektiviteten i ditt hjem eller virksomhet.

Gamle Dalavegen 885600 Norheimsund
logo

Bedriften finnes i Norheimsund men tar imot kunder fra Kokstad.

Norheimsund Elektro AS utfører installasjonsarbeid i hus, hytter, landbruk og industri. Hovudvekta er på elektroinstallasjon, men vi leverer, brannvarslingsanlegg, alarmar, varmepumper og nettverk for tele og data. I butikken vår finn du eit stort utval innan kvitevarer, småelektrisk og lampar.

Radøyvegen 2775911 Alversund
logo

Bedriften finnes i Alversund men tar imot kunder fra Kokstad.

Bruknapp Betong AS holder til i Alverstraumen, i Lindås Kommune og leverer ferdigbetong i Nordhordland, Gulen og Bergen. Vi sørger for en god og sikker levering som er tilpasset deg som kunde!