Se på kart
Prestbergvegen 642120 Sagstua

Bedriften finnes i Sagstua men tar imot kunder fra Nordli.

Vi hos Odal Bygg & Fasade har et omfattende erfaringsgrunnlag på 15 år.

Tiurvegen 242380 Brumunddal

Bedriften finnes i Brumunddal men tar imot kunder fra Nordli.

Energima Ing. OH AS, tidligere Ingeniør Oddbjørn Hagen AS ble etablert i 1994 med formål om å prosjektere og levere ventilasjonsanlegg til alle typer bygg. I hovedsak leverer vi til barnehager, skoler, kontorbygg, lagerbygg, verkstedbygg, større boligbygg og forretningsbygg. Vi leverer også tekniske totalenterpriser. Vi har sentral godkjenning for tiltaksklasse 3 for ventilasjon- og klimainstallasjoner. I dag er vi 13 ansatte fordelt på kontor i Br.dal og på Romerike.

Sverdrups gate 18A0559 Oslo

Bedriften finnes i Oslo men tar imot kunder fra Nordli.

Hoff & Kristiansen AS er en fremoverlent anleggs- og maskinentreprenør med Oslo og Viken som sitt primære tjenesteområde. Hoff & Kristiansen AS ble stiftet som et ledd i det å skape en ny innovativ entreprenør med faglig tyngde og som dekker alle typer oppdrag innen grunnarbeid, brøyting, vann, avløp, og anlegg.

Arnstein Arnebergs vei 301366 Lysaker

Bedriften finnes i Lysaker men tar imot kunder fra Nordli.

Vanntetting av betongkonstruksjoner Kjemisk injeksjon

Bergstigen 41463 Fjellhamar

Bedriften finnes i Fjellhamar men tar imot kunder fra Nordli.

Oslo Rør & Bad er en sertifisert mesterbedrift og VVS-fagmann med 25 års erfaring i bransjen. Vi utfører små og store oppdrag innenfor varme og sanitær, og totalrehabilitering av bad og våtrom i Oslo- og Viken-området, og har opparbeidet oss et godt rykte innenfor fagområdet vårt. Våre effektive og serviceinnstilte rørleggere er kvalifisert med fagbrev og våtromssertifikat slik at du kan være trygg på at jobben blir gjort riktig.

Madserudvegen 112008 Fjerdingby

Bedriften finnes i Fjerdingby men tar imot kunder fra Nordli.

Det er et selskap med mange års erfaring på det norske markedet. Vi har lang erfaring med montering av frittstående peiser og peisinnsatser. Vi har bred kunnskap og erfaring innen arbeider knyttet til bygging og renovering av skorsteiner. Vi bruker alle tilgjengelige metoder og teknologier. Vi fokuserer først og fremst på sikkerhet, arbeid i henhold til regelverket og kundetilfredshet.

Rudsteinveien 18B1480 Slattum

5 (1)

Bedriften finnes i Slattum men tar imot kunder fra Nordli.

Vi påtar oss oppdrag i Oslo og Akershus for både privat og næringsliv, og har også spesialisert oss på små og mellomstore oppdrag. Vi prioriterer nøyaktighet og kvalitet høyt på våre arbeider, til avtalt tid og pris. Vårt arbeidsområde strekker seg fra utgraving av tomter og tilbygg, drenering rundt bygninger, anlegging av biloppstillingsplasser og grøntarealer til oppsett av støttemurer og legging av belegningsstein. Vi prioriterer nøyaktighet og kvalitet høyt på våre arbeider.

Tømmervågvegen 32776590 Tustna

Bedriften finnes i Tustna men tar imot kunder fra Nordli.

Obron Midt AS er et selskap som har spesialisert seg på boligtaksering, byggelånsoppfølging og uavhengig kontroll av alle typer bygg. Vi jobber hovedsakelig med boligsalgsrapporter, skadetaksering, skjønn, nærings- oglandbrukstaksering og verdivurdering av boliger. Vi foretar i tillegg tilstandsanalyser, uavhengig kontroll, trykktesting og termografering av boliger, barnehager, skoler, næringsbygg og landbruk.

Enebakkveien 5201295 Oslo

Bedriften finnes i Oslo men tar imot kunder fra Nordli.

Myrvangvegen 102040 Kløfta

5 (2)

Bedriften finnes i Kløfta men tar imot kunder fra Nordli.

Reparasjon av piper fagmessig. Videokontroll av skorsteiner. Lang erfaring og fagutdannet.Godkjent i tiltaksklasse 2. Salg/montering pipevifter.Salg av peiser og ovner.

Lerkevegen 51929 Auli

Bedriften finnes i Auli men tar imot kunder fra Nordli.