Om Piperep AS

Reparasjon av piper fagmessig. Videokontroll av skorsteiner. Lang erfaring og fagutdannet.Godkjent i tiltaksklasse 2. Salg/montering pipevifter.Salg av peiser og ovner.

Om firmaet

Vi tilbyr alt innenfor reparasjon av skorsteiner, med over 26 års erfaring i bransjen. Har vi utviklet unike og innovative løsninger som ingen andre i bransjen kan tilby. 

Kontakt oss, dersom du ønsker god service, pipeproblemer løst og alt dette til en konkurransedyktig pris!

Bildegalleri

  • Piperep AS Skorsteinsarbeid, Ullensaker - 1
  • Piperep AS Skorsteinsarbeid, Ullensaker - 2
  • Piperep AS Skorsteinsarbeid, Ullensaker - 3
  • Piperep AS Skorsteinsarbeid, Ullensaker - 4

Omtaler om Piperep AS

Christian Venneslan

mer enn ett år siden

Godt utført arbeid av Piperep AS, kjekke og dyktige folk! De glidestøpte to piper og utførte endel murarbeid i kjeller i typisk mursteinsbygård fra 1880-tallet i Waldemar Thranes gate 14 på St. hans haugen.

Fikk tilsvar på anbud svært raskt, til en grei pris og jobben gikk unna på en snau 1 uke hvor folka virkelig stod på. God service, kontrollrapport ble sendt automatisk til Brann- og redningsetaten etter endt arbeid, og skorsteinene ble godkjent som forskriftsmessige fra kommunens side noen dager senere.

Eneste jeg kommer på å være obs på er å tildekke møbler etc. skikkelig i de leiligheter hvor det blir oppdaget krater og større reperasjoner er nødvendig. Blir endel kornet puss-støv som legger seg rundt omkring.

Med dette kan jeg absolutt anbefale Piperep AS overfor andre bygårdseiere og sameier.

Sandholt

mer enn ett år siden

Har et gammelt hus fra ca 1860 med teglesteinspipe. Rehabilitering av pipa var nødvendig.
Ringte rundt til flere leverandører, men PIPEREP var de som tok meg best imot som kunde. Dessuten stilte de opp til vurdering av arbeidet på meget kort tid. Tilbudet kom meget rask og var ryddig satt opp.
Håndverkerne som representerte firmaet virket svært profesjonelle og hyggelige. De så raskt hvordan jobben skulle gjøres, etter en kort inspeksjon.
De var svært hensynsfulle med tanke på resten av huset. Lite rot, men noe støv må påregnes. De ryddet svært godt etter seg og pipa kunne tas i bruk nesten umiddelbart.
Prisen på arbeidet var også meget hyggelig og nøktern.
PIPEREP AS er å anbefale for andre som også har behov for å rehabilitere pipa.

Mulige nummerkombinasjoner

474737374747 3737474 73 73747 47 37 37