Om firma

Nordens ledende leverandør av offentlige bad & spa-anlegg

Les mer om bedriften
Telefonnummer
400 06 ...
Adresse

Billingstadsletta 26

1396 Billingstad

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Nordens ledende leverandør av offentlige bad & spa-anlegg

Ledende posisjon

Processing ble etablert i 1971 og har siden da inntatt posisjonen som den ledende aktøren innenfor leveranser til offentlige bade – og svømmeanlegg. Vår kompetanse spenner seg fra vannbehandling og attraksjonsløsninger for svømmebasseng og badeland, til utforming og utførelse av konseptbaserte spa-anlegg.

Processing er også agenter for noen av Europas mest fremtredende leverandører innen vannbehandling og spa/sauna. Evoqua Water Technologies, Fluvo, Maytronics og Klafs er eksempler på våre leverandører som er ledende i sine respektive felt.

For å tilby et komplett sortiment, har vi en egen produksjonsenhet hvor vi utvikler egne produkter. Her produserer vi blant annet doseringsutstyr (ProReg) og komplette modulbaserte renseanlegg.

Kompetanse med langsiktige løsninger

Vår kompetanse spenner seg i alt fra vannrensing til attraksjoner for badeland og utforming av konseptbasserte spa-anlegg. Felles for de produktene og systemene som vi leverer er at de i fra begynnelsen er utviklet for krevende kommersiell drift. Dette gjøres med produkter som er pålitelige, enkle i bruk og med lave kostnader i forhold til teknisk livs lengde og drift. Gjennom vår lange bransjeerfaring kan våre kunder alltid være sikre på at den mest optimale kombinasjonen vil benyttes, driftsikkerhet og brukervennlighet oppnås.

Nordisk aktør

Siden 2008 har Processing styrket sin markedsposisjon og er nå den største nordiske aktøren i vårt segment. Processing finnes i Sverige, Danmark, Finland og Norge. Gjennom denne ekspansjonen har vi nå enda bedre muligheter til å koordinere innkjøp, logistikk, systemutvikling, prosjektering og prosjektledelse i hele Norden. Vår forsterkede posisjon i Norden gjør at vi har kunnskaper om ulike lokale forutsetninger, samtidig som vi er store nok til å levere kvalitetsprodukter til en riktig pris. Beliggenheten til de nordiske aktørene er som følger: Kungsbacka i Sverige, Billingstad i Norge, Odder i Danmark og Mikkeli i Finland.

Vår ambisjon er at vi alltid sammen med kunden, allerede på prosjekteringsstadige, finner den beste løsningen!

Enviroprocess Norway ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Enviroprocess Norway AS

Omsetning

110 744 tkr

Fortjenestemargin

19.00 %

Antall ansatte

23

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Enviroprocess Norway AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

ENVIROPROCESS NORWAY AS

Org.nr:

992738022

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

46.740 Engroshandel med jernvarer, rørleggerartikler og oppvarmingsutstyr

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

17.04.2008

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

40006870

4000 6870

400 06 870

40 00 68 70