Om Enviroprocess Norway AS

Nordens ledende leverandør av offentlige bad & spa-anlegg

Ledende posisjon

Processing ble etablert i 1971 og har siden da inntatt posisjonen som den ledende aktøren innenfor leveranser til offentlige bade – og svømmeanlegg. Vår kompetanse spenner seg fra vannbehandling og attraksjonsløsninger for svømmebasseng og badeland, til utforming og utførelse av konseptbaserte spa-anlegg.

Processing er også agenter for noen av Europas mest fremtredende leverandører innen vannbehandling og spa/sauna. Evoqua Water Technologies, Fluvo, Maytronics og Klafs er eksempler på våre leverandører som er ledende i sine respektive felt.

For å tilby et komplett sortiment, har vi en egen produksjonsenhet hvor vi utvikler egne produkter. Her produserer vi blant annet doseringsutstyr (ProReg) og komplette modulbaserte renseanlegg.

Kompetanse med langsiktige løsninger

Vår kompetanse spenner seg i alt fra vannrensing til attraksjoner for badeland og utforming av konseptbasserte spa-anlegg. Felles for de produktene og systemene som vi leverer er at de i fra begynnelsen er utviklet for krevende kommersiell drift. Dette gjøres med produkter som er pålitelige, enkle i bruk og med lave kostnader i forhold til teknisk livs lengde og drift. Gjennom vår lange bransjeerfaring kan våre kunder alltid være sikre på at den mest optimale kombinasjonen vil benyttes, driftsikkerhet og brukervennlighet oppnås.

Nordisk aktør

Siden 2008 har Processing styrket sin markedsposisjon og er nå den største nordiske aktøren i vårt segment. Processing finnes i Sverige, Danmark, Finland og Norge. Gjennom denne ekspansjonen har vi nå enda bedre muligheter til å koordinere innkjøp, logistikk, systemutvikling, prosjektering og prosjektledelse i hele Norden. Vår forsterkede posisjon i Norden gjør at vi har kunnskaper om ulike lokale forutsetninger, samtidig som vi er store nok til å levere kvalitetsprodukter til en riktig pris. Beliggenheten til de nordiske aktørene er som følger: Kungsbacka i Sverige, Billingstad i Norge, Odder i Danmark og Mikkeli i Finland.

Vår ambisjon er at vi alltid sammen med kunden, allerede på prosjekteringsstadige, finner den beste løsningen!

Bildegalleri

  • Enviroprocess Norway AS Rørleggerutstyr, Asker - 1
  • Enviroprocess Norway AS Rørleggerutstyr, Asker - 2
  • Enviroprocess Norway AS Rørleggerutstyr, Asker - 3
  • Enviroprocess Norway AS Rørleggerutstyr, Asker - 4
  • Enviroprocess Norway AS Rørleggerutstyr, Asker - 5
  • Enviroprocess Norway AS Rørleggerutstyr, Asker - 6
  • Enviroprocess Norway AS Rørleggerutstyr, Asker - 7
  • Enviroprocess Norway AS Rørleggerutstyr, Asker - 8
  • Enviroprocess Norway AS Rørleggerutstyr, Asker - 9
  • Enviroprocess Norway AS Rørleggerutstyr, Asker - 10

Mulige nummerkombinasjoner

400068704000 6870400 06 87040 00 68 70