Om Eq Terapeut Ida Skjerve

Jeg ønsker å hjelpe deg som er i en endring i livet eller har behov for å bearbeide tidligere erfaringer. Det kan være samlivsbrudd, overgang til voksenlivet, endring i parforholdet, det å bli foreldre , kjenne på utmattelse og mye mer. Jeg tilbyr samtale og terapi hvor du får din tid, slik at du kan leve et mer autentisk liv hvor du står trygt i deg selv. Jeg ser frem til å være en del av din reise mot personlig vekst.

Hva er EQ-terapi?

EQ, eller emosjonell intelligens, handler om menneskers evne til å oppfatte, bruke, forstå og håndtere følelser på en konstruktiv måte, både for seg selv og andre. Med dette vil du skape et godt grunnlag for å etablere en sunn relasjon til seg selv og andre mennesker.

Større hendelser i livet kan gi en ekstra oppvåkning av våre følelser. Det kan være å flytte for seg selv for første gang, studentliv, bytte jobb, få barn, leve i et parforhold eller miste noen du er glad i, jobben eller ikke finne ro i tilværelsen. Ved å ta følelsene på alvor kan du oppleve en større grad av mestring i situasjonen, se sammenhenger og møte deg selv med forståelse og oppleve en større grad av trygghet og ro til å møte fremtiden.

Eq Terapeut Ida Skjerves valgte linker

Eier du bedriften?

Logg in
  • Eq Terapeut Ida Skjerve Helsetjeneste, Ås - 1

Eq Terapeut Ida Skjerve, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

EQ TERAPEUT IDA SKJERVE

Selskapsform:

Enkeltpersonforetak

Stiftelsesdato

-

Org.nr:

832781142

Aksjekapital

0

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

86.904 Annen forebyggende helsetjeneste

Lederstillinger/Administrasjon

Innehaver

Ida Skjerve

Økonomisk informasjon

Omsetning

-

Fortjenestemargin

-

Antall ansatte

-