Om Essentia AS

Vårt brede utvalg av tjenester kan hjelpe din organisasjon med å finne de rette løsningene for å overholde krav og få på plass de sertifiseringene dere trenger.

Om oss

ESSENTIA LEVERER KVALITETSSTYRING

Essentia ble etablert som et rådgivningsselskap i 2001, med spesielt fokus på kvalitet, miljø, revisjon og styringssystemer for mattrygghet og risikostyring (HACCP). Siden den gang har vi opparbeidet oss spesialkompetanse innen blant annet næringsmiddelproduksjon, fiskeoppdrett og informasjonsteknologi.

KOMPETANSEBEDRIFT

Våre konsulenter har lang erfaring med risikostyring, avviksbehandling, dokumentasjonshåndtering, miljøstyring, leverandøroppfølging og HMS, for å nevne noe. Våre primære tjenester kan benyttes i et vidt spekter av bransjer.

Vi kan hjelpe din virksomhet å overholde krav, og ta den gjennom prosessen mot å bli sertifisert etter ulike standarder, som for eksempel ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, ISO 27001, FSSC 22000, OHSAS 18001, BRC og GLOBALG.A.P. Vårt tilbud dekker de fleste behov for rådgivning, kursing og systemleveranser. Flere av våre ansatte er godkjent av DNV GL som revisjonsledere, og gjennomfører sertifiseringsrevisjoner i regi av DNV GL.

Vår filosofi er å fokusere på det essensielle, og ivareta en enkelhet som gjør at systemer og metoder fungerer i praksis.

KVALITETSVERKTØY

Essentia leverer også det webbaserte kvalitetssystemet VIS (Visual Improvement System) som er et verktøy for kvalitet, miljø og HMS.

Essentia AS' valgte linker

Bildegalleri

  • Essentia AS Bedriftsutvikling, Bedriftsrådgivning, Bergen - 1