Om ET Hårstudio Sletten Senter

Vår visjon er å se ”hele mennesket”. Dette gjelder både for våre kunder og våre ansatte. ”Hele mennesket” er et vidt begrep som omhandler det du ser, men også de som rører seg på innsiden av både tanker og følelser

E.T. Hårstudio ble startet i 1989 i Åsane Senter, og er nå en av Bergens største frisørbedrifter med 6 filialer. Vi holder til i Åsane Storsenter, i Kløverhuset, Xhibition Storsenter, Knarvik Senter, og Eidsvåg.

Vi har 60 dyktige frisører som ofte deltar på kurs, innen de siste nye moter og trender.

Hos E.T. Hårstudio anser vi våre ansatte som bedriftens største ressurs og vi sender de på kurs til Milano, London, København, Paris og Madrid for å lære det siste nye innen for faget og for å bli inspirert til å utøve frisørfaget kreativt og profesjonelt.

Våre frisører er alt fra unge, nyutdannede til voksne erfarne frisører.

Vi ønsker å gjøre våre kunder fornøyd og å være en frisørsalong for alle aldersgrupper.

E.T. Hårstudio er den bedriften som utfører flest farge og stripebehandlinger i hele Hordaland. Dette tar vi som et bevis på at vi har mange fornøyde kunder og har en bred kompetanse med våre fargespesialister. Vi utfører også hair extension (Hair Talk), som på godt norsk er hårforlegning, og har mange frisører som er dyktig til dette.

Straigth and Shine (Goldwell) er også en av våre spesialiteter. Gjør villt, krøllete hår glatt, men også blankt lenge (3-6 mnd). Vi glatter partier av håret slik at du får orden på akkurat ditt problem.

Vi ble kåret til årets bedrift i Xhibition 2007 og bransjevinner innen god service på Åsane Storsenter i 2011.

E.T. Hårstudio er også med i en verdensomfattende organisasjon fra Paris Heaute coffiure som man blir medlem av etter å ha blitt anbefalt som medlem. Kun 16 bedrifter er godkjent i Norge.

Bildegalleri

  • ET Hårstudio Sletten Senter Frisør, Bergen - 1
  • ET Hårstudio Sletten Senter Frisør, Bergen - 2
  • ET Hårstudio Sletten Senter Frisør, Bergen - 3