ET Hårstudio Sletten Senter logo

ET Hårstudio Sletten Senter

Om firma

Vår visjon er å se ”hele mennesket”. Dette gjelder både for våre kunder og våre ansatte. ”Hele mennesket” er et vidt begrep som omhandler det du ser, men også de som rører seg på innsiden av både tanker og følelser

Les mer om bedriften
Telefonnummer
55 28 02...
Adresse

Vilhelm Bjerknes' vei 4

5081 Bergen

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Vår visjon er å se ”hele mennesket”. Dette gjelder både for våre kunder og våre ansatte. ”Hele mennesket” er et vidt begrep som omhandler det du ser, men også de som rører seg på innsiden av både tanker og følelser

E.T. Hårstudio ble startet i 1989 i Åsane Senter, og er nå en av Bergens største frisørbedrifter med 6 filialer. Vi holder til i Åsane Storsenter, i Kløverhuset, Xhibition Storsenter, Knarvik Senter, og Eidsvåg.

Vi har 60 dyktige frisører som ofte deltar på kurs, innen de siste nye moter og trender.

Hos E.T. Hårstudio anser vi våre ansatte som bedriftens største ressurs og vi sender de på kurs til Milano, London, København, Paris og Madrid for å lære det siste nye innen for faget og for å bli inspirert til å utøve frisørfaget kreativt og profesjonelt.

Våre frisører er alt fra unge, nyutdannede til voksne erfarne frisører.

Vi ønsker å gjøre våre kunder fornøyd og å være en frisørsalong for alle aldersgrupper.

E.T. Hårstudio er den bedriften som utfører flest farge og stripebehandlinger i hele Hordaland. Dette tar vi som et bevis på at vi har mange fornøyde kunder og har en bred kompetanse med våre fargespesialister. Vi utfører også hair extension (Hair Talk), som på godt norsk er hårforlegning, og har mange frisører som er dyktig til dette.

Straigth and Shine (Goldwell) er også en av våre spesialiteter. Gjør villt, krøllete hår glatt, men også blankt lenge (3-6 mnd). Vi glatter partier av håret slik at du får orden på akkurat ditt problem.

Vi ble kåret til årets bedrift i Xhibition 2007 og bransjevinner innen god service på Åsane Storsenter i 2011.

E.T. Hårstudio er også med i en verdensomfattende organisasjon fra Paris Heaute coffiure som man blir medlem av etter å ha blitt anbefalt som medlem. Kun 16 bedrifter er godkjent i Norge.

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

ET Hårstudio Sletten Senter

Omsetning

5 840 tkr

Fortjenestemargin

53.80 %

Antall ansatte

11

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra ET Hårstudio Sletten Senter er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

ET HÅRSTUDIO SLETTEN AS

Org.nr:

976854039

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

96.020 Frisering og annen skjønnhetspleie

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

23.10.1996

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

55280270

5528 0270

552 80 270

55 28 02 70