Om Etterforsker1 Gruppen AS

Vi i Etterforsker1 AS er spesialister innen privatetterforskning, og med moderne teknologi kan vi tilby en av norges beste etterforskningstjenester til både privatpersoner og til næringslivet.Vi har eksperter innen mange fagfelt, fra barnefordeling og utroskap til kriminalsaker og svindel.Vi bruker et av europas mest anerkjente laboratorier til DNA-testing og andre avanserte undersøkelser. Etterforsker1 er representert med en eller flere privatetterforskere og detektiver i mange norske byer.

Vil tilbyr utredertjenester for næringslivet

Etterforsker1 Gruppen AS tilbyr granskning og andre utredertjenester til blant annet forsikringsbransjen. Vi er mer enn 45 medarbeidere som tilbyr landsdekkende utredertjenester. Selskapet ble etablert i 2013 og har sitt hovedkontor i Sandefjord.

Utredning av forsikringsskadesaker kan være nødvendig både for å avklare en oppstått mistanke om forsikringssvindel, eller at hendelse og krav fremstår uoversiktlig og dekning og ansvar er uklart. Vi består i hovedsak av medarbeidere med lang erfaring som etterforskere, spanere og utredere. Vi er derfor godt kjent med hvilke behov for utredning et selskap kan ha, og vi har den nødvendige erfaringen til å levere tjenester i et gitt mandat.

Som et av landets største byråer innen granskning og utredning kan vi tilby spisskompetanse innen taktisk og teknisk utredningen, innen alle sakstyper (intervjuteknikk, skriftanalyse, spaning osv.).

Vi leverer resultater og rapporter basert på objektiv og uavhengig granskning, slik at oppdragsgiver får et godt beslutningsgrunnlag. Vi er medlemmer av flere internasjonale organisasjoner, som gir oss et bredt nettverk av utredere og granskere over hele verden.

Våre utredere er erfarne innen intervjuteknikk og vi har medarbeidere i de største byene i Norge. Vi kan være raskt på plass og hente inn fakta som belyser saken. Vi kan også ta i bruk rekonstruksjoner og tekniske undersøkelser.

Etterforsker1 Gruppen AS er Norges ledende frittstående miljø for private og offentlige virksomheter ved behov for granskingsbistand.

Medlemmer av Næringslivets Sikkerhetsråd og World Association of Detectives.

Vårt fokus er fakta og kvalitet.

For tilbud kontakt oss på telefon 21 60 81 78 eller epost [email protected]

Utroskap

Vi finner ut og beviser om din partner er utro eller ikke. For å avsløre utroskap bruker vi mange forskjellige metoder og vår erfaring er at din magefølelse dessverre er riktig. Du får se alt materialet vi samler inn (bilder, video osv.). En av våre detektiver vil jobbe med deg under hele prosessen. Vi vil gi deg råd om hva som bør gjøres og ikke gjøres. Våre privatetterforskere har lang erfaring med å avsløre utroskap og vi kan ofte påbegynne oppdraget samme dag. Vi har privatetterforskere og spanere i mange norske byer, slik at vi kan stille på meget kort varsel.

Kontakt oss idag på telefon 21 60 81 78 eller epost [email protected] for en uforpliktende samtale og noen gode råd. Vi jobber med dette til daglig og kan fortelle deg hva man bør gjøre og hva man ikke bør gjøre.

Vi i Etterforsker1 Gruppen AS er spesialister på privatetterforskning, og med moderne teknologi kan vi tilby en av Norges beste etterforskningstjenester, både til privatpersoner og til næringslivet. Vi har eksperter innenfor de fleste fagfelt, fra barnefordelig og utroskap til kriminalssaker og svindel. Dessuten bruker vi et av europas beste laboratorier til DNA-testing og andre avanserte undersøkelser. Vi er representert med en eller flere privatetterforskere og detektiver i mange norske byer. Vi er medlem av flere organisasjoner som gir oss tilgang til et bredt internasjonalt nettverk.

Etterforskning

Vi har erfarne private etterforskere og detektiver med bakgrunn fra blant annet politiet. Vi påtar oss alle typer av saker, fra utroskap og testamentendringer til svindel og justismord. En av våre privatetterforskere vil jobbe med deg under hele prosessen, og vi setter sammen et team av eksperter for hver sak. Noen oppdrag kan også involvere sakkyndige fra andre typer av virksomheter. Vi har nettverket og samler en gruppe som best kan etterforske din sak. Vi har privatetterforskere og spanere i mange norske byer, slik at vi kan stille på meget kort varsel.

Kontakt oss idag på telefon 21 60 81 78 eller epost [email protected] for en uforpliktende samtale og noen gode råd. Vi jobber med dette til daglig og kan fortelle deg hva man bør gjøre og hva man ikke bør gjøre.

Er du anklaget for kriminell aktivitet og trenger hjelp til å bevise din uskyld, da kan vi etterforske der politiet gir opp. Mangelfull etterforskning har ledet til mange justismord - ikke la det skje med deg.

Er du part i barnefordelingssak og trenger å bevise og dokumentere din sak, så kan vi etterforske saken.

Har du som næringsdrivende problemer med ansatte eller kunder - da kan vi hjelpe til å avdekke hva som skjer. Vi sjekker og avslører utro tjenere, underslag og tyveri. Vi utreder og forbereder saken, slik at du får en solid sak ovenfor politiet. Vi finner også dårlige betalere.

Skal du i retten og trenger hjelp til å finne ut hva som er rett og galt - da hjelper vi deg med det. Dette kan spare deg store kostnader og lette saksbehandlingen vesentlig, samt øke muligheten for å oppnå forlik i en sak med de besparelser det medfører.

Trenger du hjelp til å finne ut hva som skjer i privatlivet ditt?

Vi avslører blant annet utroskap. Vi undersøker alle forhold med stor diskresjon, og du som oppdragsgiver får tilgang til spaningsrapporter, undersøkelser, bilder avlytningslogger etc.

Vi driver og annen spaning og gjør bakgrunnssjekker ved behov.

Vi etterforsker forsvunne personer og gjenstander.

Har du mistanke om at et barn er havnet på skråplanet med tvilsomme venner - vi finner det ut for deg. Vi kan også rådgi deg om hva som kan og bør gjøres hvis så er tilfellet.

Er du offer i en barnebortføringssak så kan vi hjelpe å lokalisere, utrede lokale forhold og bistå i annen utvikling av saken - herunder utrede muligheten for hjemhenting.

Har du et problem - ta kontakt så kan vi hjelpe til med å løse det. Vi jobber med slike saker hver dag og har samarbeidende yrkesgrupper, herunder advokat ved behov.

Bildegalleri

  • Etterforsker1 Gruppen AS Privat etterforskning, Sandefjord - 1
  • Etterforsker1 Gruppen AS Privat etterforskning, Sandefjord - 2
  • Etterforsker1 Gruppen AS Privat etterforskning, Sandefjord - 3
  • Etterforsker1 Gruppen AS Privat etterforskning, Sandefjord - 4
  • Etterforsker1 Gruppen AS Privat etterforskning, Sandefjord - 5
  • Etterforsker1 Gruppen AS Privat etterforskning, Sandefjord - 6

Omtaler om Etterforsker1 Gruppen AS

Helge Horne

mer enn ett år siden

Høyt nivå, særdeles god diskresjon, meget profesjonelt utført arbeid.

AMQ Captures

mer enn ett år siden

Dedikerte folk som jobber her!

Daniel Birkeland

mer enn ett år siden

Veldig fornøyd med tjenesten de leverte. Hyggelige å løsningorientert.

Fredrik Jensen

mer enn ett år siden

Etterforsker1 har hjulpet meg i to saker og jeg er veldig fornøyd. Både med servicen og med utfallet av sakene de har hjulpet meg med. Jeg har prøvd flere ulike privatetterforskere, men Etterforsker1 er de eneste som løste sakene og har levert resultater ut over det jeg kunne forvente.

Kai Løvlid

mer enn ett år siden

Profesjonelt firma med dyktige medarbeidere

Lene

mer enn ett år siden

Veldig fornøyd med tjenestene de leverte. Anbefales!

Harald Svendsen

mer enn ett år siden

Profesjonelle til fingerspissene! Takk for hjelpen.

Mulige nummerkombinasjoner

216081782160 8178216 08 17821 60 81 78