Om firma

Euromaskin AS ble etablert i 2003 og holder til på Linnestad næringsområde i Re kommune. Bedrfiten kjøper og selger nye og brukte nyttekjøretøy, maskiner og tilhørende utstyr. Import og eksport foregår til og fra flere...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
905 90 ...
Adresse

Elveveien 126

3271 Larvik

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Euromaskin AS ble etablert i 2003 og holder til på Linnestad næringsområde i Re kommune. Bedrfiten kjøper og selger nye og brukte nyttekjøretøy, maskiner og tilhørende utstyr. Import og eksport foregår til og fra flere europeiske land, i hovedsak Nederland og Tyskland. Salg skjer primært til Norske kunder. Ny eierstruktur i fra JAN 2015 og virksomheten er flyttet til Larvik, Elveveien 126.

VDL

Euromaskin AS inngikk avtale med VDL Containersystemen B.V i 2012 En fabrikk som produserer bil-monterte og kran-monterte container -handteringsutstyr. Dette vil være et av satsingsområdene for bedriften i fremtiden. Euromaskin AS vil i 2013 søke å knytte til seg nye selgere/ forhandlere og servicepartnere i hele Norge.

KEL-BERG

I 2014 er Samarbeid med KEL-BERG er inngått. Markedsføring og salg av hengere og påbygg i fra KEL-BERG vil prege drift i Euromaskin AS.

KEL-BERG hengerproduksjon er gått steg for steg siden den første KEL-BERG ble produsert i 1986. KEL-BERG Produserer i dag mer enn 1000 enheter i året og engasjerer etablerte underleverandører som holder høy standard. KEL-BERG tilbyr i dag et vidt rekkende sortiment av type tilhengere både for anlegg og veitransport. KEL-BERG arbeider for å etterkomme dagens behov med innovative løsninger.

Vi har til en hver tid 20 til 30 hengere på lager I Larvik.

KEL-BERG kan også skreddersy hengere etter spesielle ønsker!

Euromaskin ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Euromaskin AS

Omsetning

47 841 tkr

Fortjenestemargin

28.00 %

Antall ansatte

1

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Euromaskin AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

EUROMASKIN AS

Org.nr:

985915962

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

46.694 Engroshandel med maskiner og utstyr til handel, transport og tjenesteyting ellers

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

25.07.2003

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

90590905

9059 0905

905 90 905

90 59 09 05