Om firma

Vi er i dag et av Nordens ledende selskaper innen produksjon, salg og utleie av maskiner for miljøvennlig avfalls-håndtering.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
815 00 ...
Adresse

Avstikkeren 2

3420 Lierskogen

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi er i dag et av Nordens ledende selskaper innen produksjon, salg og utleie av maskiner for miljøvennlig avfalls-håndtering.

Om firmaet

Europress tilbyr komplett service til sine kunder, inkludert solid avfallshåndteringsdesign, konstruksjon etter spesialmål, produksjon av utstyr, levering, installasjon, vedlikehold og ombygging i tillegg til opplæring av brukere. Vedlikeholdsavtaler utarbeides i samarbeid med kunden. Europress er en sterk finsk samarbeidspartner på miljøfeltet og har fokus på det nordiske aspektet i våre løsninger, produksjon og utvikling.

Vi hjelper våre kunder med å planlegge og iverksette komplette løsninger for avfallshåndtering. Vi bistår kunder over hele Norden og i Russland med å løse deres unike behov. Vi er en ansvarlig forretningspartner og tar alltid hensyn til de krevende og foranderlige kravene som miljøet stiller til driften vår.

Europress Group Oy, en pålitelig aktør i Kerava, Finland, med stadig fokus på forskning og utvikling.

Finsk kvalitet fra grønne Europress

Europress er den eneste finske produsenten av maskiner og utstyr for avfallshåndtering, som er både ISO 14001-sertifisert og som har fått tildelt det finske nøkkelflagg-symbolet. Vår virksomhet styres av strenge kvalitets- og miljøkrav, og vi styrker våre kunders miljøprofil ved å opptre som en anerkjent, finsk leverandør av høyteknologisk avfallsgjenvinning. Vi er lokalisert i nærheten av vår nordiske kundemasse. Ved valg av samarbeidspartnere legger vi vekt på nordisk produksjon, høy kvalitet og miljøverdier.

Avfallshåndtering av topp kvalitet fra en nordisk fabrikk

Fabrikken vår ligger i utkanten av Helsinki, 22 km fra Helsingfors-Vanda lufthavn. Det moderne produksjonsanlegget ble fra første stund planlagt for å være så miljøvennlig som mulig. Under sveising benytter vi oss av moderne robotteknologi, og vi har også fått oppmerksomhet for våre gode og sunne arbeidsforhold. Alt dette og mange andre faktorer bidrar til en jevn og høy produksjonskvalitet, noe som kjennetegner Europress’ avfallskomprimatorer og emballasjepresser.

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Europress AS

Omsetning

82 529 tkr

Fortjenestemargin

21.80 %

Antall ansatte

18

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Europress AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

EUROPRESS AS

Org.nr:

983739849

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

46.693 Engroshandel med maskiner og utstyr til industri ellers

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

10.09.2001

Lederstillinger/Administrasjon
Viser 4 av 5
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

81500221

8150 0221

815 00 221

81 50 02 21