Om FasadeEksperten AS

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om FasadeEksperten AS

Harald O

mer enn ett år siden

Fantastisk gjennomførelese av arbeidet på våre balkonger og fasaden!
FasadeEksperten skilte seg ut i stor grad på vår anbudsrunde både i pris og presentasjon, arbeidet ble utført til avtalt tid og pris! Vi er veldig fornøyde med sluttresultatet og ikke minst servicen underveis, Det var veldig lett og holde kontakt under hele prosjektet, noe som for oss var veldig betryggende. Jeg kan absolutt anbefale FasadeEksperten videre!

Kjell Johansen

mer enn ett år siden

Fasadeeksperten har gjennomført en meget god jobb med å bevare alle dataljer som nå fremstår som nye,har utmerket seg med sin grundighet og detaljfokus som for sameiet har vært en meget viktig faktor ,da fasadene har mange gamle og fine detaljer.
Vi vil med dette anbefalle Fasadeeksperten.

Fredrik

mer enn ett år siden

Kvaliteten på fasaderehabiliteringen er etter Borettslagets og Byantikvarens oppfatning utmerket,og vi vil anbefale Fasadexpert AS til fasaderehabilitering av verneverdige gårder.
Firma med særdeles god kompetanse på avanserte mur-og pussarbeider!

A. Steen

mer enn ett år siden

FasadeEksperten har utført full rehabilitering av både front og bakgård på vår fasade som er fredet, jobben som er utført er helt utmerket! Fasaden ser så god som ny ut. Vi er kjempe fornøyde med arbeidet som har blitt utført. Hele prosessen gikk på skinner. God kommunikasjon og godt tempo hele veien, jobben ble utført til avtalt pris.
Vi vil absolutt anbefale FasadeEksperten videre!

J.N.Heen

mer enn ett år siden

Meget positivt inntrykk-svarte rask på alle henvendelser,gjorde bra jobb til riktig pris!
Både vi,og Byantikvaren er meget fornøyd med det ferdige resultatet,og vi har ingen problemer med å anbefale Fasadexperten videre.