Om firma

Vi er en liten bedrift som holder til på Jaren på Hadeland ca 7 mil nord for Oslo. Vi er idag 10 ansatte og leverer det meste innen porter, stålkonstruksjoner og rustfrie beslag.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
61 32 83...
Adresse

Emsevegen 128

2770 Jaren

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Om oss

Vi er en liten bedrift som holder til på Jaren på Hadeland ca 7 mil nord for Oslo. Vi er idag 10 ansatte og leverer det meste innen porter, stålkonstruksjoner og rustfrie beslag.

Feyling Mekaniske Verksted AS ble stiftet i 1986 av Steinar Feyling, og vi har over 20 års erfaring innen portbransjen, og kan tilby skreddersydde løsninger som er til det beste for våre kunder.

Vår kundeportefølje er både offentlige og private firmaer som befinner seg i hovedsak i Oppland, Hedmark, Buskerud, Akershus og Oslo. Videre så tilbyr vi også garasjeporter og fasadedører til privatmarkedet. Vi har døgnservice og kan nås på servicetelefon; 61 32 83 67.

Vennligst kontakt oss for et uforpliktende tilbud eller hvis du ønsker mer informasjon om industriporter, garasjeporter, rustfrie beslag, branndører/brannporter, sikkerhetsgittere, aluminiumsfasader,m.m.

Feyling Mekaniske Verksted ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Feyling Mekaniske Verksted AS

Omsetning

16 832 tkr

Fortjenestemargin

23.20 %

Antall ansatte

12

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Feyling Mekaniske Verksted AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

FEYLING MEKANISKE VERKSTED AS

Org.nr:

985257582

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

33.120 Reparasjon av maskiner

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

31.12.2002

Lederstillinger/Administrasjon
Svein Tore Feyling

Daglig leder

Steinar Feyling

Styrets leder

Ronny Feyling

Styremedlem

Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

61328367

6132 8367

613 28 367

61 32 83 67