Om firma

Fineide Transport tar i hovedsak oppdrag mellom Trondheim og Bodø men transporterer ellers gods også innenfor Norge, Skandinavia for øvrig og om ønskelig ut i Europa. Bedriftens lokaler ligger sentralt til på Helgeland. Det er...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
75 19 51...
Adresse

Nordsjøvegen 27

8642 Finneidfjord

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Fineide Transport tar i hovedsak oppdrag mellom Trondheim og Bodø men transporterer ellers gods også innenfor Norge, Skandinavia for øvrig og om ønskelig ut i Europa. Bedriftens lokaler ligger sentralt til på Helgeland. Det er stor aktivitet på det 400 kvadratmeter store lagerlokalet som ligger 25 km sør for Mo i Rana, og 70 km nord for Mosjøen.

Om oss

Med lokalforankring i om lag 50 år har Fineide Transport etablert seg som en av regionens mest pålitelige langtransport selskaper.

Fokuset er lagt til langtransport og vi i Fineide Transport tar i hovedsak oppdrag mellom Trondheim og Bodø men transporterer ellers gods også innenfor Norge, Skandinavia for øvrig og om ønskelig ut i Europa. Der det ikke er gunstig for våre kunder å bruke våre biler, megler vi gods med våre samarbeidspartnere slik at våre kunder kan nå ut der de vil.

Selskapet har i dag fem ansatte og et 400 kvadratmeter stort lager 25 km sør for Mo i Rana, og 70 km nord for Mosjøen, og ligger sentralt til på Helgeland. Vi disponerer flere biler til forskjellige oppdrag. Vi tar oss av stykkegods, partilaster, varmgods, kjølevarer og ellers alt som kan transporteres på vei. Fineide Transport disponerer også kaianlegg, der det er mulig å sende og motta det som er nødvendig med båt.

Selskapet ble i sin tid etablert av Lars Fineide som Fineide Skipsekspedisjon og har røtter tilbake til 1960-tallet. Den gang som navnet tilsier som skipsekspeditører. Selskapet har siden den gang utviklet seg sunt, men tatt vare på gamle verdier. Vi gjør det ordentlig. Driften ble etterhvert utvidet med distribusjonsbiler og langtransportbiler. I 1998 tok nåværende daglig leder, Kyrre Fineide, over driften av firmaet. Ved årskiftet 2007-2008 ble driften overført til dagens firma, Fineide Transport AS.

Vi finner styrke i å ha flere sjåfører med lang ansenitet i våre rekker. Våre kunder nyter godt av vår fleksibilitet og vi er stolte av at flesteparten av disse har vært kunder hos oss i en årrekke, vi i Fineide Transport vil alltid være lojale og fleksible ovenfor våre kunder. Det er dette vi alle skal leve av.

Fineide Transport ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Fineide Transport AS

Omsetning

24 526 tkr

Fortjenestemargin

18.90 %

Antall ansatte

18

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Fineide Transport AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

FINEIDE TRANSPORT AS

Org.nr:

992055758

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

49.410 Godstransport på vei

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

22.11.2007

Lederstillinger/Administrasjon
Kyrre Fineide

Daglig leder

Kyrre Fineide

Styrets leder

Øyvind Fineide

Varamedlem

Proff logo
Kategorier
Nøkkelord
transport, transportbyrå, varelevering, lastebilkjøring, varebilservice, maskinflytting, pakketransportør, godsfrakt, krantransport, lastebiler, lokaltransport, varmetransport, båtløft, innenlandstransport, varetransportører, bilpark, lastebil, transportfirma, distribusjon, bortkjøring, fraktbiler, stykkdistribusjon, båtfrakt, varebilekspress, godstransportører, ots, ekspressgods, liftbiler, kjølebiler, transportfirmaer, varebil, budekspressen, containerbil, trucktransport, godstransport, varebiler, transportformidling, biltransport, stykkgodstransport, transportutstyr, lastebilkraner, semitransport, pallekjøring, nærtransport, pakketransport, kranbiler, kroktransport, lastebilservice, varebiltransport, assuranse, palletransport, transportør, varetransport, vogntog, kranutstyr, ekspresstransport, pakketransportering, kranførere, containerkroklift, transporttjenester, spesiallast, pallegods, båttransport, farliggods, transporteringsfirma, truckleie, truckutleie, innenlandsfrakt, stykkgodskjøring, kranløftebiler, budservice, spesialgods, spesialleveranser, varelager, transportoppdrag, transporthjelp, løftekraner, løftelem, godstransportør, kjøreoppdrag, avfallscontainer, budkjøring, utenlandstransport, fraktbil, partilast, søppelcontainer, løfteoppdrag, transportselskap, innenlandskjøring, kran, løfteutstyr, budtjenester, frakt, bedriftsflytting, lastebiltransport, skapbiltransport, transportservice, kjøletransport, kranbilservice, varetransportør, smågods, kranbil
Mulige nummerkombinasjoner

75195145

7519 5145

751 95 145

75 19 51 45