Om Florø Rorbu AS

Florø Rorbu leier ut rom og leiligheter til turister og tilreisende som trenger rimelig overnatting i Norges vestligste by, Florø. Rorbua har en idyllisk sørvendt plassering ved sjøkanten. Du finner oss ved Furuholmen båthavn i bydelen Krokane, rett utenfor Florø sentrum.

OM OSS

Florø Rorbu åpnet i 1995, og har siden blitt ferdigstilt med 15 leiligheter. Nå fremstår komplekset som et moderne feriested, bygd i norsk sjøhusstil, komplett med alle fasiliteter. Det har blitt lagt vekt på god arkitektonisk utforming, både for å ta vare på tradisjonsrikt sjøhusmiljø, men også fordi vi vet at gjestene våre setter pris på den nære tilknytningen til miljøet og sjøen!

RORBU-UTLEIE

På Florø Rorbu har vi 15 ulike leiligheter. Hver av disse har eget bad med dusj. I hver leilighet er det i tillegg egen kjøkkenkrok med dekketøy og vanlig norsk utstyr til matlaging. Vi har to ulike soverom. Et for voksne med dobbeltseng, og et for barn med køyeseng. Hvert av soverommene har dyner og puter. Det er mulig å leie sengetøy. De fleste leilighetene har dessuten uteplass eller balkong. I alle oppholdsrommene er det fjernsyn med parabol.

NATUREN

Naturen kan by på brusende, ville elver, høye fjelltopper og rolige vann med fisk i. Innen en relativt kort avstand (to-tre mil) har du det meste lett tilgjengelig. Med stikkord som stille, rolig og sentrumsnært ligger Florø Rorbu ideelt plassert, enten du ønsker å slappe av, fiske, handle, dra på båttur eller oppsøke ulike aktiviteter og attraksjoner i nærområdet.

Like ved ligger båthavnen Furuholmen som er et offentlig friområde. På Campingplassen like ved, er det gode muligheter for bading, soling og det er en fin liten badeplass (prata) som er meget velegnet for små barn. På kvelden kan slappe av og grille her hos oss.

Sørstrand Folkepark er en badeplass/grillområde ca. 2 kilometer fra oss.

Bildegalleri

  • Florø Rorbu AS Hotell, Kinn - 1
  • Florø Rorbu AS Hotell, Kinn - 2
  • Florø Rorbu AS Hotell, Kinn - 3

Mulige nummerkombinasjoner

913928889139 2888913 92 88891 39 28 88