Om firma

Florø Rorbu leier ut rom og leiligheter til turister og tilreisende som trenger rimelig overnatting i Norges vestligste by, Florø. Rorbua har en idyllisk sørvendt plassering ved sjøkanten. Du finner oss ved Furuholmen båthavn i...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
913 92 ...
Adresse

Furuholmen 1

6908 Florø

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Florø Rorbu leier ut rom og leiligheter til turister og tilreisende som trenger rimelig overnatting i Norges vestligste by, Florø. Rorbua har en idyllisk sørvendt plassering ved sjøkanten. Du finner oss ved Furuholmen båthavn i bydelen Krokane, rett utenfor Florø sentrum.

OM OSS

Florø Rorbu åpnet i 1995, og har siden blitt ferdigstilt med 15 leiligheter. Nå fremstår komplekset som et moderne feriested, bygd i norsk sjøhusstil, komplett med alle fasiliteter. Det har blitt lagt vekt på god arkitektonisk utforming, både for å ta vare på tradisjonsrikt sjøhusmiljø, men også fordi vi vet at gjestene våre setter pris på den nære tilknytningen til miljøet og sjøen!

RORBU-UTLEIE

På Florø Rorbu har vi 15 ulike leiligheter. Hver av disse har eget bad med dusj. I hver leilighet er det i tillegg egen kjøkkenkrok med dekketøy og vanlig norsk utstyr til matlaging. Vi har to ulike soverom. Et for voksne med dobbeltseng, og et for barn med køyeseng. Hvert av soverommene har dyner og puter. Det er mulig å leie sengetøy. De fleste leilighetene har dessuten uteplass eller balkong. I alle oppholdsrommene er det fjernsyn med parabol.

NATUREN

Naturen kan by på brusende, ville elver, høye fjelltopper og rolige vann med fisk i. Innen en relativt kort avstand (to-tre mil) har du det meste lett tilgjengelig. Med stikkord som stille, rolig og sentrumsnært ligger Florø Rorbu ideelt plassert, enten du ønsker å slappe av, fiske, handle, dra på båttur eller oppsøke ulike aktiviteter og attraksjoner i nærområdet.

Like ved ligger båthavnen Furuholmen som er et offentlig friområde. På Campingplassen like ved, er det gode muligheter for bading, soling og det er en fin liten badeplass (prata) som er meget velegnet for små barn. På kvelden kan slappe av og grille her hos oss.

Sørstrand Folkepark er en badeplass/grillområde ca. 2 kilometer fra oss.

Florø Rorbu ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Florø Rorbu AS

Omsetning

4 478 tkr

Fortjenestemargin

3.00 %

Antall ansatte

4

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Florø Rorbu AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

FLORØ RORBU AS

Org.nr:

968275577

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

55.202 Drift av ferieleiligheter

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

15.12.1993

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

91392888

9139 2888

913 92 888

91 39 28 88