Se på kart

forkalkninger 

treff 13 bedrifter i dette området

Nøtterøy Ultralydinstitutt ANS

Stengt

Danholmen 13128 Nøtterøy
logo

NEMUS Sarpsborg

Stengt

Kirkegata 631721 Sarpsborg
logo

NEMUS Sarpsborg ligger nå sentralt i Sarpsborg i Kirkegata 63. Vi er lokalisert i 2. etasje med tilgang til rullestolvennlig heis. Parkering i gaten, under torget eller ved Storbyen. Vi ligger i meget kort avstand fra bussterminalen. Vi er et kompetansesenter for muskel- og leddplager med en tverrfaglig og helhetlig tilnærming til våre pasienter. Hos oss møter du faglig oppdaterte fysioterapeuter, kiropraktorer og akupunktør. Velkommen til oss!

NEMUS Fredrikstad

Farmanns gate 161607 Fredrikstad
logo

NEMUS Fredrikstad, Kiropraktorklinikken ble etablert av Øystein Ogre i 1980 og har med tiden blitt Fredrikstads største kiropraktorklinikk, og er nå også et tverrfaglig senter som inkluderer flere fagretninger med høy faglig standard innenfor muskel- og leddplager. Ved siden av kiropraktikk og fysioterapi kan vi tilby diagnostisk ultralyd, trykbølgebehandling, fot- og ganganalyse for spesialtilpassing av innleggsåler, nålbehandling, slyngetrening og konsultasjon hos ortopedisk spesialist.

NEMUS Halden

Stengt

Kirkegata 51767 Halden
logo

Ved vår NEMUS Halden kan vi, ved siden av kiropraktikk, fysioterapi og akupunktur, fot- og ganganalyse for spesialtilpassing av innleggsåler, nålbehandling, slyngetrening og konsultasjon hos ortopedisk spesialist. NEMUS Halden er en del av Helsegruppen NEMUS. Vi har et stort faglig engasjement og høyt fokus på faglig oppdatering.

Synsenteret Voss

(5)

Sverresplassen 65700 Voss

Lavista AS

Stengt

Rådhusveien 2A1940 Bjørkelangen

Lavista AS

Stengt

(5)

Dampsagveien 42000 Lillestrøm

Ryenklinikken AS

(5)

Ryensvingen 30680 Oslo

Stavanger Soneterapi og akupunktur

Stengt

Lagårdsveien 794010 Stavanger

Fokusnaprapatklinikk Sola AS

Stengt

Solakrossen 94050 Sola

Jarlsberg Hesteklinikk AS

Hogsnesbakken 23170 Sem

Asker og Bærum Øyelegesenter AS

Stengt

Knud Askers vei 28B1383 Asker

Gudbrandsdal Kiropraktikk

Stengt

Nedregate 342640 Vinstra